Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα σενάρια που συνδέουν συλλόγους εκτός Ευρώπης με το Champions League και το «στοπ» του Αλ Κελαϊφί

Τα σενάρια που συνδέουν συλλόγους εκτός Ευρώπης με το Champions League και το «στοπ» του Αλ Κελαϊφί

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν και της ευρωπαϊκής ένωσης συλλόγων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί τοποθετήθηκε επίσημα περί των σεναρίων που συνδέουν συλλόγους εκτός Ευρώπης να αγωνίζονται στο Champions League.

Ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι πήρε επίσημη θέση για τα σενάρια που συνδέουν τις ομάδες εκτός Ευρώπης που θέλουν να συμμετάσχουν στο Champions League.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφερε: «Δε νομίζω ότι άλλοι σύλλογοι εκτός Ευρώπης θα ενταχθούν στο Champions League. Εάν υπάρξει ένα Σούπερ Καπ ή κάτι τέτοιο, γιατί όχι; Αλλά το να παίζεις στην Ευρώπη σε μια διοργάνωση, εάν δεν είσαι Ευρωπαίος, δεν νομίζω. Βέβαια, δεν ξέρω τι θα συμβεί σε λίγα χρόνια».

Ξεκάθαρος ο Κελαϊφί, που είναι και πρόεδρος της ECA

Όλα αυτά ενώ τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που έμπλεκαν την Αλ Νασρ με τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πρόθυμη να συμμορφωθεί στο οικονομικό fair-play ώστε να μπορεί να αγωνίζεται στο Champions League από την περίοδο 2024-2025.

Τι είπε για τα επόμενα χρόνια

Βέβαια ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μία τέτοια περίπτωση να υλοποιηθεί στο μέλλον με τη Σαουδική Αραβία από το περασμένο καλοκαίρι να έχει εμπλουτίσει το πρωτάθλημά της με κορυφαίους αστέρες του ποδοσφαίρου. Κι αν δεν αρκούσε αυτό το Μουντιάλ 2034 θα διεξαχθεί στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

Ωστόσο σήμερα η ιστοσελίδα «Goal Arabia» τονίζει πως τα σενάρια μεταξύ Αλ Νασρ και Champions League δεν αληθεύουν παρά το μεγαλό κοινό που έχει προσεγγίσει κυρίως λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024