
Μεξικό: Κροκόδειλος «εισβάλλει» σε παραλία και σκορπάει πανικό
Ναυαγοσώστης πετάει ένα σωσίβιο για να διώξει τον κροκόδειλο, την ώρα που φωνάζει στους λουόμενους να απομακρυνθούν.
Τρομακτικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνοντας τον πανικό που σκόρπισε ένας κροκόδειλος σε δημοφιλή παραλία του Μεξικού. Όπως δείχνουν τα πλάνα, την περασμένη εβδομάδα ένας κροκόδειλος «εισβάλλει» σε μια παραλία της πόλης Zihuatanejo, στην ακτή του Ειρηνικού.
Μόλις τον αντιλήφθηκαν να σέρνεται στην άμμο, κολυμβητές και επισκέπτες τρόμαξαν και αναγκάστηκαν να φωνάξουν τον ναυαγοσώστη ώστε να οδηγήσει το μεγάλο ερπετό πίσω στη θάλασσα, σύμφωνα με τη «Daily Mail».
Τα πλάνα -από την απροσδόκητη επίσκεψη- έδειξαν το ερπετό να βαδίζει αργά προς το νερό. Ένας ναυαγοσώστης φαινόταν να πετάει ένα σωσίβιο για να διώξει τον κροκόδειλο, ενώ σφύριζε και φώναζε στους λουόμενους να απομακρυνθούν.
Ωστόσο, το ζώο έδειχνε να μην ενοχλείται και συνέχισε να περπατάει προς το νερό για να δροσιστεί από τον καυτό ήλιο. Το βίντεο τελειώνει με τον κροκόδειλο να κατευθύνεται προς τη θάλασσα και δεν φαίνεται να υπάρχουν τραυματισμοί από το περιστατικό.
Δείτε το βίντεο:
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη



