Αναμενόμενο σε ένα βαθμό έπειτα από μια εβδομάδα με αναμετρήσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ. Αρκετά «βαθύ» όμως τελικά το λίφτινγκ που επεδίωξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Και κυρίως: Μια νέα μεσο-επιθετική γραμμή.

«Φρέσκαρε» την 11άδα των Πειραιωτών ο Ισπανός

Σολμπάκεν, Σκάρπα και Μπιέλ αναλαμβάνουν δράση επαναφέροντας τον Ολυμπιακό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του 4-2-3-1. Οι τρεις τους μπροστά από Αλεξανδρόπουλο και Έσε –ο Μαντί Καμαρά είναι τιμωρημένος- και πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που με τη σειρά του επιστρέφει στα τετραγωνικά του «9».

Και όσο για τους υπόλοιπους; Στην άμυνα η μοναδική αλλαγή προέκυψε από τον τραυματισμό του Τζάκσον Πορόζο. Ο Ανδρέας Ντόι αναλαμβάνει δράση πλάι στον Παναγιώτη Ρέτσο με τους Ροντινέι και Ορτέγκα στα δύο άκρα. Τερματοφύλακας θα είναι ξανά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ, Σκάρπα, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί

Με 4-3-3 ο Αστέρας

Η 11άδα: Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Καστάνιο, Πίτσου, Χουχούμης – Αλάγκμπε, Γκος, Σουρλής – Καλτσάς, Μιριτέλο, Κρέσπι.

Στον πάγκοι οι Σγουρής, Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες, Βαλιέντε, Ντιαρά, Ζουγλής, Κωστέας, Μάντζης.