
Έφη Αχτσιόγλου: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης»
Με μία κόντρα για ένα... τηλεφώνημα ξεκίνησε η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Στην κατηγορηματική διάψευση ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου.
Σχολιάζοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας, η κ. Αχτσιόγλου τόνισε. «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».
Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου είπε χαρακτηριστικά: «Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».
Νέα αντίδραση από την πλευρά Αχτσιόγλου
Λίγη ώρα αργότερα μετά και όσα διέρρευσαν κύκλοι της πλευράς Κασσελάκη, ήρθαν πηγές από το περιβάλλον της κ. Αχτσιόγλου να τονίσουν τα εξής:
«H κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του.
Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30.
Σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».
- Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές
- Ο Πιτ Χέγκσεθ διάβασε ψεύτικο στίχο της Βίβλου από το… Pulp Fiction στο Πεντάγωνο
- Αεροπορικό σοκ: Η Ευρώπη ξεμένει από καύσιμα, οι εταιρείες καθηλώνουν τα αεροπλάνα
- Κεφαλονιά: Μυστήριο με τα όσα έγιναν πριν λιποθυμήσει η Μυρτώ – Θρίλερ με την εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Μητσοτάκης: Θέλουμε να δούμε μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση για τη Γάζα
- Άνοιξε ο δρόμος για την πρόσληψη Δώνη στη Σαουδική Αραβία – Απολύθηκε ο Ρενάρ
