
Η κακή παράδοση της ΑΕΚ συνεχίζεται – Το απογοητευτικό 1/21 κόντρα σε γαλλικές ομάδες
Μετά την δεύτερη συνεχόμενή ήττα από τη Μαρσέιγ, η ΑΕΚ συνέχισε το αρνητικό σερί με τους συλλόγους από τη Γαλλία
Για ακόμη μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το σπίτι της, με την Μαρσέιγ να είναι αυτή την φορά η ομάδα που πέρασε από τη Νέα Φιλαδέλφεια επικρατώντας με 2-0 για την 4η αγωνιστική του Europa League.
Η νέα ήττα της Ένωσης από γαλλική ομάδα «μεγάλωσε» ακόμη περισσότερο το αρνητικό ρεκόρ των κιτρινόμαυρων, αφού έχουν μόνο μία νίκη σε 21 παιχνίδια.
Το ρεκόρ της ΑΕΚ απέναντι σε Γάλλους και η μόλις μία νίκη
Παρότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πάλεψε το παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και αν και έχασε πολλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη του Λιβάι Γκαρσία στο 51ο λεπτό δεν γλίτωσε την ήττα και συνεχίζει να μην μπορεί να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε Γάλλους.
Το αρνητικό πρόσημο κόντρα σε Γάλλους και η Λιλ
Από εκεί και πέρα, η μοναδική νίκη της ΑΕΚ απέναντι σε γαλλική ομάδα, ήταν το μακρινό 2006 απέναντι στη Λίλ με σκορ 1-0 στο ΟΑΚΑ, νίκη ορόσημο για το σύλλογο, καθώς αποτέλεσε την πρώτη νίκη της «Ένωσης» στο Champions League.
Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία λοιπόν κόντρα σε γαλλική ομάδα με την ΑΕΚ έκτοτε να έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο αρνητικό σερί κόντρα σε ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα. Η Ένωση πέρα από την μόλις 1 νίκη σε 21 αγώνες, απέναντι σε συλλόγους από τη Ligue 1, έχει 13 ήττες και 7 ισοπαλίες και το πρόσημο είναι σίγουρα αρνητικό.
- Ο Λάρι έχει ένα μήνυμα για τους Βρετανούς: «Θα εκπαιδεύσω και τον Μπέρναμ, αλλά μην τους αλλάζετε τόσο συχνά»
- Τσουκαλάς: Άριστος στις αλχημείες, αλλά μετεξεταστέος στα οικονομικά ο πρωθυπουργός
- Η Rolex συγχαίρει τον πρεσβευτή της, Στέφανο Τσιτσιπά, για τη νίκη του στο EFG Swiss Open Gstaad
- Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στα Δικαστήρια μετά την προφυλάκιση του 25χρονου
- «ΑΕΚ και Χαποέλ Μπερ Σεβά βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον Κάνγκουα»
- Φωτιά σε δασική δύσβατη περιοχή στη Χρυσούπολη


