Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ομάδες που προκρίθηκαν στoυς «16» του Champions League – Ποιες ακολουθούν

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στoυς «16» του Champions League – Ποιες ακολουθούν

Δείτε ποιες ομάδες προκρίθηκαν από χτες (7/11) στην επόμενη φάση του Champions League και ποιες ίσως το κάνουν απόψε (8/11).

Χτες βράδυ (7/11) στην πρώτη μέρα της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League, η Μίλαν έφερε τούμπα την Παρί Σεν Ζερμέν και με το 2-1 ελπίζει για πρόκριση στους «16», εκεί που βρίσκονται ήδη οι Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία μετά τις νίκες επί των Γιούνγκ Μπόις (3-0) και Ερυθρού Αστέρα (1-2) αντίστοιχα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το 4/4 στον 7ο όμιλο του Champions League κι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα νοκ άουτ του θεσμού, με τη Λειψία να την ακολουθεί από τον ίδιο όμιλο.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ

Στους σημερινούς (8/11) αγώνες, το ενδιαφέρον για τις πρόωρες προκρίσεις υπάρχει σε τρεις ομίλους. Στον 1ο, η Μπάγερν έχει τρεις νίκες τις πρώτες τρις αγωνιστικές και με ακόμα μία επί της Γαλατάσαραϊ εξασφαλίζει την πρόκριση.

Η Ρεάλ και οι δύο του 4ου ομίλου

Στον 3ο όμιλο, η Ρεάλ έχει το απόλυτο των νικών και υποδέχεται την Μπράγκα, όπου αν κάνει το «4 στα 4» μπορεί να αυξήσει στους εννέα την απόσταση από τους Πορτογάλους και να κλειδώσει το εισιτήριο για τους 16 του Champions League για ακόμη μια φορά.

Στον 4ο όμιλο μπορούν να προκριθούν από απόψε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ίντερ, που ισοβαθμούν στην κορυφή κι αν επικρατήσουν των Μπενφίκα (εντός) και Ζάλτσμπουργκ (εκτός) αντίστοιχα, παίρνουν τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024