Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Στην επιτροπή Δεοντολογίας στέλνει η ΝΕΒΑ την Έλενα Ακρίτα

ΣΥΡΙΖΑ: Στην επιτροπή Δεοντολογίας στέλνει η ΝΕΒΑ την Έλενα Ακρίτα

Η Νομαρχιακή Βορείου Αθήνας ζητά τη διαγραφή της Ακρίτα για τη στήριξη σε υποψήφιο άλλου κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Την παραπομπή της Έλενας Ακρίτα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητά η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας.

Ειδικότερα, με ομόφωνη απόφαση η ΝΕΒΑ ζητά την παραπομπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις αναφορές της για τον υποψήφιο που ψήφισε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας μιλούν για «σοβαρή παραβίαση στοιχειωδών κανόνων δεοντολογίας του κόμματος μας» και ζητούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας να μεριμνήσει για «την αντιμετώπιση του προβλήματος, σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του κόμματος».

Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα, που ζητούσε από σχολιαστή να τη στείλει στο Πειθαρχικό.

Ζητούν ακύρωση των 4 διαγραφών

Την ίδια ώρα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ζητήσει την απόσυρση της παραπομπής προς διαγραφή των τεσσάρων στελεχών (Στέφανος Τζουμάκας, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Βίτσας και Νίκος Φίλης) που είχε ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Αδυνατούμε να καταλάβουμε από πού αντλεί την δυνατότητα να παραβιάζει κάθε άρθρο του καταστατικού, υλοποιώντας πρακτικές που είναι αντιδημοκρατικές και αυταρχικές» σημειώνουν και τονίζουν ότι «αυτή η συμπεριφορά δημιουργεί παράλληλα ένα status quo, όπου ο θεσμός του προέδρου υπερβαίνει κάθε δημοκρατική λειτουργία που το Κόμμα μας ασπάζεται, σαν κόμμα της δημοκρατικής Αριστεράς».

«Εισηγούμαστε την άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας με σκοπό την πολιτική συζήτηση της παραπομπής αυτών των διαγραφών, όπως επίσης ζητάμε από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη την άμεση απόσυρση της παραπομπής για διαγραφή των τεσσάρων συντρόφων» προσθέτουν.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024