Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο πόλεμος του Σημίτη μαίνεται μεταξύ Κασσελάκη και ΠΑΣΟΚ

Ο πόλεμος του Σημίτη μαίνεται μεταξύ Κασσελάκη και ΠΑΣΟΚ

Σήκωσε το γάντι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και απάντησε εκ νέου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη για την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη

Ο πόλεμος στο όνομα του Κώστα Σημίτη και την περίοδο διακυβέρνησής του συνεχίζεται, με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να απαντά στην πρωινή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη.

Σημειώνεται ότι σήμερα Τετάρτη το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναρτήσει έναν πίνακα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το δημόσιο χρέος υπογραμμίζοντας πως «από το 1995 ως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.!».

Σηκώνοντας το γάντι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας τόνισε ότι «ο κ. Κασσελάκης επιβεβαιώνει άθελά του την ιστορική αλήθεια».

«Εκλαμβάνουμε την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως αυτοκριτική», λέει το ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τον κ. Γλαβίνα «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη παρέδωσε το 2004 τη χώρα με δείκτη χρέους προς ΑΕΠ στο 95%, ενώ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κώστα Καραμανλή άφησε πίσω της έναν εκτροχιασμένο λόγο χρέους προς ΑΕΠ στο 127% και θηριώδη «δίδυμα ελλείμματα» (δημοσιονομικό έλλειμμα ύψους 15% και εξωτερικό έλλειμμα ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως)».

Καταληκτικά ο Θανάσης Γλαβίνας υπογράμμισε περιπαικτικά ότι «εκλαμβάνουμε την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως αυτοκριτική για τη σύμπλευση του κόμματός του με την καραμανλική συνιστώσα της χρεοκοπίας της χώρας».

Τι είχε προηγηθεί

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τις προηγούμενες μέρες απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που δεν βρέθηκε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, ανέφερε πως «τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το χειρίστηκε και με πολύ επίπονα μνημόνια».

Και τότε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχε απαντήσει στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είχε κατασταλάξει ιδεολογικά στα 24 του χρόνια, αλλά αγνοεί και την πρόσφατη ιστορία της χώρας».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024