Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

Βόλος: Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την έξοδό του από τη χώρα αφέθηκε ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο.

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την έξοδό του από τη χώρα αφέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 33χρονος ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε το τεσσάρων μηνών βρέφος που ήταν μαζί με τον παππού του στον Βόλο.

Η απόφαση, σύμφωνα με το gegonota.news έγινε δεκτή με δάκρυα από τους συγγενείς του 33χρονου, ενώ και ο ίδιος έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του.

Ο 33χρονος, όπως επεσήμανε ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκος Παπαπέτρος, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 54χρονο με το βρέφος.

Ο ίδιος υποστήριξε, επίσης, πως ο ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

 Τα πρώτα λόγια του πατέρα του νεκρού βρέφους

«Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου», λέει και συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή στο Βόλο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Δεν υπάρχουν λόγια» λέει στο MEGA ο άτυχος πατέρας που θρηνεί την απώλεια του παιδιού του οποίο σκοτώθηκε μόλις τέσσερις μήνες αφού το έφερε στη ζωή η σύζυγος του.

Όπως λέει ο πατέρας η οικογένεια έχει προσλάβει δικηγόρο ο οποίος και «έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά» για το σοκαριστικό συμβάν, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

«Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», καταλήγει ο πατέρας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα άρχισαν στις 22:30 στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μία μηχανή παρέσυρε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το βρέφος.

Την ώρα που ο παππούς πέρναγε τον δρόμο, ο οδηγός της μηχανής έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον παππού που κράταγε στην αγκαλιά του εγγόνι του. Το βρέφος έπεσε στο κράσπεδο, χτύπησε και έχασε την ζωή του ακαριαία.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Η γιαγιά του βρέφους άρπαξε το παιδί από τον δρόμο και μπήκε αμέσως σε ταξί ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να δει τι συνέβη.

Ο οδηγός του ταξί ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και σε χρόνο «μηδέν» έφτασε στο Νοσοκομείο, με το μωρό και την γιαγιά του.

Οι περαστικοί προσπαθούσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το μωρό είχε καταλήξει πριν προλάβει το ΕΚΑΒ να το μεταφέρει στο νοσοκομείο του Βόλου. Ο δε παππούς μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» έχοντας τραυματιστεί ελαφρά.

Σε ό,τι αφορά στον οδηγό της μοτοσικλέτας, εκείνος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024