Γνωστός τράπερ συνελήφθη για κοκαΐνη στο Πεδίον του Άρεως
Ο 27χρονος σε έλεγχο της αστυνομίας πέταξε μια νάιλον συσκευασία με την κοκαΐνη ενώ στην τσέπη του βρέθηκαν πάνω από 2.000 ευρώ
Γνωστός τράπερ συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στο Πεδίον του Άρεως έχοντας στην κατοχή του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 27χρονος τράπερ το βράδυ του Σαββάτου, βρίσκονταν με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων στο πεδίον του Άρεως.
Ύποπτες κινήσεις
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.
Όταν τους πλησίασαν, ένας νεαρός έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.
Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν στις τσέπες του το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ.
Αφέθηκε ελεύθερος
Συνελήφθη για την κατοχή της κοκαΐνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
- «Η ψυχή μου μού ζήτησε να το κάνω»: Ο ήρωας του Μπόνταϊ μιλά για τις δραματικές στιγμές της επίθεσης
- Ελληνική Κουζίνα: Το πρώτο τεύχος του 2026 έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ψάχνεται για μεταγραφή ο Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»
- Έργο οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Άμφισσας – Δελφών
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια
