Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι αγαπημένες του Μπερλουσκόνι περνούν στην αντεπίθεση μετά το… φρένο της οικογένειας στα προνόμια

Οι αγαπημένες του Μπερλουσκόνι περνούν στην αντεπίθεση μετά το… φρένο της οικογένειας στα προνόμια

«Προσβάλλουν τη μνήμη του πατέρα τους» λένε -μεταξύ άλλων- και δύο εξ αυτών ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά

Στην… αντεπίθεση πέρασαν δύο από τις 20 αγαπημένες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την απόφαση της οικογένειας να βάλει φρένο στην αποζημίωση 2.500 ευρώ μηνιαίως που τους έδινε ο Καβαλιέρε, αλλά και στη δυνατότητα δωρεάν διαμονής σε ακίνητά του, όπως η βίλα.

Παρά τις ανακοινώσεις της οικογένειας, οι οποίοι -μεταξύ άλλων- ανακοίνωσαν ότι κόβεται ο «μισθός» των 2.500 ευρώ τον μήνα από τις 20 γυναίκες, δύο από τις γυναίκες διαμήνυσαν ότι δεν θα σεβαστούν την απόφαση των κληρονόμων, με τη μία εξ αυτών, να τους κατηγορεί μάλιστα ότι «προσβάλλουν τη μνήμη του πατέρα τους».

Η Μπάρμπαρα Γκουέρα, μέσω των δικηγόρων της, υπογραμμίζει ότι σε παλαιότερη τηλεφωνική επικοινωνία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την είχε διαβεβαιώσει ότι η βίλα στην οποία διαμένει, στο μέλλον θα μπορούσε να περιέλθει στην ιδιοκτησία της.

Η ίδια συμπλήρωσε πως ο ίδιος δεν θα μπορούσε να της τη μεταβιβάσει εκείνη τη στιγμή που της το είπε, λόγω της δίκης που ήταν σε εξέλιξη και μια τέτοια κίνηση θα θεωρείτο διαφθορά.

Από την πλευρά της, η Αλεσάντρα Σορτσινέλι, πρόσθεσε ότι «επρόκειτο για μια συμφωνία αποζημίωσης που θα έπρεπε να επισημοποιηθεί, γραπτώς, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής δίκης, για να αποφευχθεί υστερόβουλη εκμετάλλευσης της όλης υπόθεσης».

Σύμφωνα με την Σορτσινέλι, τέλος, «οι κληρονόμοι του Μπερλουσκόνι προσβάλλουν τη μνήμη του πατέρα τους, ο οποίος είχε εκφράσει επανειλημμένα τη βούληση να βοηθήσει όλες τις κοπέλες, μετά την ζημία που υπέστησαν».

Η μάχη των κληρονόμων με τις νεαρές γυναίκες

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε την απόφαση μετά τον θάνατο του Καβαλιέρε τον περασμένο Ιούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι είχε παραχωρήσει αυτά τα προνόμια σε κοπέλες που είχαν πάρει μέρος σε δείπνα και γιορτές που διοργάνωνε, τα γνωστά πάρτι «bunga bunga».

Η απόφασή του στηριζόταν στη λογική ότι οι γυναίκες αυτές, μετά την αρνητική διαφήμιση και τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί με τα δείπνα και τα πάρτι του, δεν θα μπορούσα να βρουν εύκολα δουλειά.

Όμως, τα τέσσερα παιδιά του δεν φαίνεται να έχουν την ίδια γνώμη. Ως εκ τούτου, από την αρχή του μήνα διέκοψαν τη χορήγηση του συγκεκριμένου μηνιαίου ποσού, όπως και τη δωρεάν παροχή των ακινήτων.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024