Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί θα βρεθεί άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ…

Γιατί θα βρεθεί άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ…

Η Φενέρμπαχτε στέλνει άνθρωπο στο Καραϊσκάκη και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τσεκάρει ποδοσφαιριστές για τους Τούρκους.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο Καραϊσκάκη για την 10η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Όπως συνηθίζεται στα περισσότερα παιχνίδια των ερυθρόλευκων και ειδικά στο Φάληρο θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο εκπρόσωποι ευρωπαϊκών συλλόγων και μάνατζερ.

Ο λόγος που θα είναι άνθρωπος της Φενέρ στο Καραϊσκάκη

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν ποδοσφαιριστές που παρακολουθούν στενά πολλές και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, για αυτό και αναμένεται να γίνει χαμός στο Καραϊσκάκη από μάνατζερ και σκάουτερ στο αποψινό ντέρμπι.

Η Φενέρ, η Κάλιαρι και οι Έλληνες

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, άνθρωπος της Κάλιαρι θα βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο, ενώ μία ομάδα που δεν έρχεται συχνά στην Ελλάδα είναι η Φενερμπαχτσέ και θα δώσει κι εκείνη το παρών στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Δικέφαλο του βορρά.

Εκτός από τη Φενέρ και την Κάλιαρι ενδεχομένως να είναι κι άλλοι, ενώ ο βασικός λόγος που έρχονται είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Οι Τούρκοι, που στο παρελθόν έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αγοράσουν ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες, θα έχουν τα μάτια τους στο παιχνίδι, χωρίς να έχει διαρρεύσει ο παίκτης ή οι παίκτες που τους απασχολούν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχουν ενημερώσει ότι θα βρεθεί στο γήπεδο άνθρωπος τους για να παρακολουθήσει το ματς.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024