Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μπεκατώρου: «Θέλω να κάνω βραδινό, το έχω πει στο MEGA»

Μαρία Μπεκατώρου: «Θέλω να κάνω βραδινό, το έχω πει στο MEGA»

Η Μαρία Μπεκατώρου σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» έκατσε το μεσημέρι της Κυριακής η Μαρία Μπεκατώρου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA και του «The Chase» μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, τις εκπομπές που προτιμά να παρουσιάζει, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία της να κάνει βραδινό show.

«Τρελαίνομαι αν…»

«Είναι μαζί μας ένα κορίτσι φως, ένα κορίτσι λάμψη, θετική ενέργεια, χαρά, μεταδίδει το γέλιο της, την ενέργειά της, χαίρεσαι να τη συναντάς», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου υποδεχόμενη την καλεσμένη της Μαρία Μπεκατώρου.

«Είμαι μια χαρά», είπε από την πλευρά της η Μαρία Μπεκατώρου μπαίνοντας στο πλατό και ευχαριστώντας την εκπομπή για την πρόσκληση.

«Κάποιες ημέρες υπάρχει και κάποιος εκνευρισμός, τον εκδηλώνω σε αυτούς που είναι κοντά μου και νιώθω ασφάλεια, αλλά όχι εκνευρισμό να τρελαίνομαι. Τρελαίνομαι αν μου παίρνουν μπροστά μου τη θέση πάρκινγκ. Εκεί θα ξεσπάσω μόνη μου στο αυτοκίνητο, θα πω ‘ανάθεμα την ημέρα που ξημέρωσε, που βρέθηκες μπροστά μου, γιατί σε άφησα να περάσεις’ αυτά. Γενικά δεν εκνευρίζομαι πάρα πολύ, δε θέλω να χαλιέμαι, αυτοπροστατεύομαι. Το δούλεψα μόνη μου, παλιά ήμουν και πιο παρορμητική, τα έπαιρνα πιο τοις μετρητοίς. Τώρα, δε δίνω και πολύ σημασία».

«Μου ταιριάζει η ψυχαγωγία»

Για την πορεία της στην τηλεόραση και τις εκπομπές που της αρέσει να παρουσιάζει δήλωσε:

«Μέσα από αυτήν τη διαδρομή που έκανα, κατέληξα ότι επαγγελματικά μού ταιριάζει η απόλυτη, καθαρή ψυχαγωγία. Δε θέλω τα γύρω γύρω, με ζορίζουν. Εγώ περνάω ωραία εκεί και όταν περνάω κάπου ωραία δίνω και τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό είναι που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Μοιράζομαι τη χαρά μου μέσα από το γυαλί.

Όταν είμαι εγκλωβισμένη δεν περνάω καλά εγώ, άρα δεν περνάει καλά και ο κόσμος. Εκεί είμαι ελεύθερη» είπε, τονίζοντας ότι ναυαρχίδα στην καριέρα της είναι το «Your face sounds familiar».

«Εκεί έμαθα να κάνω και τηλεόραση. Όταν έγινα γνωστή μέσα από το J2US με πήραν στο MEGA να κάνω το junior MasterChef, έκανα παράλληλα την εκπομπή στο ‘Τηλεάστυ’ αλλά ήταν μαγνητοσκοπημένο, και με φωνάζει ο Γιάννης Λάτσιος να κάνω το ‘Your face’. Πάλι το έκανα παράλληλα με το ‘Τηλεάστυ’, και με πατάνε στα βαθιά. Το βράδυ ήμουν με τις τουαλέτες, υπέρλαμπρη, και την άλλη μέρα πήγαινα και έκανα την εκπομπή μου εκεί. Είναι η ζωή μου αυτή, είναι η προίκα μου.

Με πέταξαν στο πλατό και κολύμπησα και τα κατάφερα και εκεί έμαθα πάρα πολλά. Έμαθα πάρα πολλά και στο ‘Τηλεάστυ’. Έμαθα πώς να είμαι ελεύθερη και να κάνω ωραία τηλεόραση, όπως την ήθελα εγώ νοικοκυρεμένα».

Όσο για το πώς θα νιώσει αν το «Your face sounds familiar» βρει άλλον παρουσιαστή;

«Το έχω αγαπήσει τόσο πολύ που νιώθω ότι είναι ένα με εμένα και ένα με την καριέρα μου. Όμως, βρίσκω τους μηχανισμούς και τα εκλογικεύω, τις περισσότερες φορές, τα πράγματα. Έκανε τον κύκλο του με εμένα, γιατί αφού ο ANT1 έχει τα δικαιώματα και έχουν τη διάθεση και πολύ καλά θα το κάνουν γιατί είναι ένα φοβερό σόου, να το βγάλουν, γιατί να μην το βγάλουν και με ένα πρόσωπο όπως είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, που ήταν και εκεί, το έχει ζήσει».

«Θέλω να κάνω βραδινό»

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του MEGA αποκάλυψε ότι θέλει να επιστρέψει στην βραδινή ζώνη, επιθυμία μάλιστα που έχει μοιραστεί με τον σταθμό.

«Εγώ το έχω πει στον διευθυντή μου, στον κ. Σούσουλα, που τον εκτιμώ αφάνταστα, ότι θέλω να κάνω κάτι βραδινό. Επιτέλους δηλαδή να έρθει αυτή η ώρα, να ξημερώσει αυτή η ημέρα που θα με πάρουν τηλέφωνο και θα μου πουν έλα από το MEGA, θα πάω στη Συγγρού, θα κάτσω στο γραφείο των συσκέψεων, θα δω κόσμο εκεί και θα μου πουν.

Για το «The Chase», το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του Μεγάλου Καναλιού, σημείωσε πως «το αγαπά» και ορκίζεται «γιατί δε με πιστεύει κανείς» ότι στους Chasers δεν αποκαλύπτει τις απαντήσεις η παραγωγή.

«Για να καταλήξουμε σε αυτούς τους ανθρώπους έγιναν casting, συνεντεύξεις. Μέσα από πάρα πολλούς ανθρώπους έγινε η επιλογή η συγκεκριμένη. Δεν ξέρω τα περισσότερα, να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό που έχω καταφέρει είναι ότι καταλαβαίνω πολλές φορές τη λογική που έχουν βάλει την ερώτηση, οπότε ξέρω ποια είναι η απάντηση. Από τη λογική μαντεύω, ξέρω το σκεπτικό τους», κατέληξε.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024