Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε καλή απόδοση»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη δυσκολία που είχε το παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά και το κακό πρόσωπο που έβγαλε η ομάδα του.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-2 μέσα στη Λαμία, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορούσε να μην αναφέρει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του.
Ο Σπόραρ ήταν αυτός που με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στο 90ο λεπτό, ωστόσο μέχρι εκείνη τη στιγμή οι «Πράσινοι» προβλημάτισαν με το αγωνιστικό τους πρόσωπο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV:
«Είναι σημαντική νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι, με αρκετά συναισθήματα. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, η Λαμία παρουσιάστηκε καλή, έγινε πιο δύσκολο μετά την αποβολή. Πήραμε τη νίκη και περάσαμε ανώδυνα σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Υπάρχουν μέρες που δε θα κάνουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο, αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε, όμως σε κάποια παιχνίδια δεν το καταφέρνουμε. Πρέπει να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα και να παίζουμε καλύτερα».
Μανούχος και VAR «έπνιξαν» πέναλτι υπέρ της Λαμίας στο 1-1!
Με το σκορ στο 1-1 και μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς στο 85′, ο Γεντβάι φαίνεται να κάνει πέναλτι στον Παπαδόπουλο που είχε προωθηθεί για τη φάση, αλλά διαιτητής και VAR δεν είδαν… τίποτα, κλείνοντας προκλητικά τα μάτια, παρότι η παράβαση ήταν ξεκάθαρη.
Ένα ματς στο οποίο εάν ο Ευάγγελος Μανούχος είχε δώσει το πέναλτι στη φάση του Γεβντάι με τον Παπαδόπουλο ίσως να είχε διαφορετική κατάληξη και να να είχε νικήσει η ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς η Λαμία είχε την ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή από την άσπρη βούλα.
- Βρέφος 27 ημερών πέθανε στη Γάζα από το δριμύ ψύχος
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο – «Μίνι μάρκετ» ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών
- «Κοντά στην Μπόρνμουθ o Μανδάς» (pic)
- ΕΕ: Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή – Εξετάζει σκληρή απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή δασμών
- Παγετός και λευκά τοπία: Οι θερμοκρασίες και τα χιόνια τα επόμενα 24ωρα – Τι θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
- Το 47% των Γερμανών υπέρ μποϊκοτάζ του Μουντιάλ στις ΗΠΑ εάν ο Τραμπ συνεχίσει τις απειλές για Γροιλανδία

