
Δυστύχημα στην Καβάλα: Σκοτώθηκε 39χρονη μητέρα, τραυματίστηκε ο ανήλικος γιος
Η 39χρονη μητέρα σκοτώθηκε από τη σύγκρουση του αυτοκινήτου ενώ τραυματίστηκε ο γιος της
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου στην επαρχιακή οδό Κεραμωτής – Αεροδρομίου Καβάλας, στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, περίπου στις 15:30, επιβατικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στο στηθαίο του δρόμου. Ως αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 39χρονης οδηγού από τη Ρουμανία.
Η 39χρονη απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ακόμη, τραυματίστηκε ο ανήλικος γιος της που επέβαινε στο αυτοκίνητο.
Την οδηγό από τη Ρουμανία απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου έξι άνδρες της πυροσβεστικής με δύο οχήματα, που κλήθηκαν και ενήργησαν στο σημείο. Το ανήλικο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπως και η 39χρονη που διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Νέστου.
Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η οδηγός ΕΙΧ οχήματος, λόγω εκτροπής του, στην Επαρχιακή Οδό Νέας Καρβάλης, στην Κεραμωτή του δήμου Νέστου, #Καβάλα.
Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 3, 2023
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό



