Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ανατροπή στην υπόθεση της δηλητηρίασης για την κληρονομιά των 30 εκατ. δολαρίων

ΗΠΑ: Ανατροπή στην υπόθεση της δηλητηρίασης για την κληρονομιά των 30 εκατ. δολαρίων

Η κληρονομιά ήταν απάτη, όπως αποκάλυψε ο γιος του

Δραματική ανατροπή είχαμε στην υπόθεση δολοφονίας μέσω δηλητηρίασης ενός 51χρονου από τη σύζυγό του στις ΗΠΑ λίγες ώρες αφού εκείνος έμαθε ότι ήταν δικαιούχος κληρονομιάς ύψους 30 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με τον 21χρονο γιο του θύματος, Ράιαν Ράιλι, δεν υπήρξε ποτέ κληρονομιά, το ζευγάρι είχε πέσει άθελά του θύμα διαδικτυακής απάτης και δεν υπήρχαν ποτέ χρήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post ο πατέρας του είχε λάβει ένα e-mail από κάποιον που ισχυρίστηκε ότι είναι δικηγόρος ενός άγνωστου μακρινού συγγενή και ο οποίος του ζήτησε να συναντηθούν σε αεροδρόμιο προκειμένου να υπογράψουν τα χαρτιά της δήθεν κληρονομιάς.

Η δηλητηρίαση του Στίβεν Έντουαρν Ράιλι Τζούνιορ από την 47χρονη σύντροφό του, Τέα Κενόγιερ, φέρεται να έγινε με χημικό που χρησιμοπείται για αντιψυκτικό, το οποίο του το έδωσε μέσω φαγητού μια ημέρα πριν τη συνάντηση του συζύγου της με τον «δικηγόρο».

«Δεν υποπτεύθηκε κάτι πριν να πάει στο αεροδρόμιο αλλά ήταν σίγουρος ότι είχε κληρονομήσει τα χρήματα τα οποία θα έπαιρνε» είπε ο 21χρονος γιος του θύματος. «Αλλά ο «δικηγόρος» δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ήταν μια απάτη. Ήταν κάποιος που έπεισε τον πατέρα μου ότι όλα ήταν αληθινά» πρόσθεσε.

Αρκετά απειλητικά σχόλια για τον Στιβ Ράιλι έχουν εντοπιστεί στο Facebook από λογαριασμό με το όνομα Ina Kenoyer τα τελευταία χρόνια

Κατά τον ίδιο ο πατέρας του σχεδίαζε να αγοράσει οικόπεδα, ορισμένα από τα οποία θα έδινε στα δύο παιδιά του, και στη συνέχεια ήθελε να ανοίξει κατάστημα με είδη αυτοκινήτου.

Η εκτίμηση του 21χρονου είναι ότι η Κενόγιερ είχε, επίσης, πιστέψει την απάτη και αυτό ήταν το κίνητρό της για να τον δολοφονήσει. «Δεν ήταν πολύ χαρούμενοι και ο πατέρας μου εδώ και καιρό σκεφτόταν να την παρατήσει. Δεν είχε δουλέψει ποτέ. Βαριόταν πάντα και δεν έκανε τίποτα».

Σύμφωνα με τη δικογραφία η Κανόγιερ είπε στους αστυνομικούς ότι είχε δικαίωμα στην περιουσία του Ράιλι και σχεδίαζε να χωρίσει στη μέση τα 30 εκατ. δολάρια με τον γιο του.

Ο Ράιλι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε μία ημέρα μετά τη δηλητήριασή του

Οι αστυνομικοί που έψαξαν το σπίτι του ζευγαριού βρήκαν ένα μπουκάλι με αντιψυκτικό, ενώ ίχνη της ουσίας βρέθηκαν σε ένα μπουκάλι μπύρας και ένα πλαστικό ποτήρι που ανακαλύφθηκαν στο γκαράζ.

Sports in

LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024