
Δράμα: Προσπάθησε να σώσει σκυλί από τον δρόμο και τον παρέσυρε λεωφορείο ΚΤΕΛ
Πετάχτηκε στο δρόμο για να τραβήξει ένα σκυλί που ξέφυγε από το σημείο.
Τραγωδία σήμερα το πρωί στην πόλη της Δράμας, όταν 55χρονος παρασύρθηκε και βρήκε ακαριαίο θάνατο από διερχόμενο λεωφορείο, στην προσπάθειά του να σώσει σκυλί που πετάχτηκε στο δρόμο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Δράμας-Προσοτσάνης, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης, όταν το υπεραστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ τον παρέσυρε.
Τι συνέβη
Όπως αναφέρει το grtimes.gr το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 55χρονος βγήκε στο δρόμο για να τραβήξει ένα σκυλί που ξέφυγε από το σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει ο ίδιος τη ζωή του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί η Τροχαία της περιοχής.
- Μέριλιν Μονρόε: Μια έκθεση αμφισβητεί όσα πιστεύαμε για το μεγαλύτερο σύμβολο του Χόλιγουντ
- Βρετανία: Εκλήθη από το υπουργείο Εξωτερικών ο Ρώσος πρέσβης μετά την επίθεση με drone στη Ρουμανία
- Oμηρικό debate στον Guardian: Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στην Οδύσσεια του Νόλαν;
- Έρευνα ΠΑΝΣΥΠΟ για τη στεγαστική κρίση: Άνθρωποι δίχως σπίτια, σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Ολυμπιακός: Με 11άδα στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό – Ποιοι έμειναν εκτός
- Τουρισμός: Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων για την Κρήτη στην έναρξη της σεζόν




