Χάρη στα δύο γκολ του Ποντένσε αλλά και μία σπουδαία εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νικητές από την Κρήτη διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το σερί τους στην επαρχία.
Ύστερα από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός παρέμεινε για 40 αγώνες αήττητος στην επαρχία. Συγκεκριμένα έχει 33 νίκες και 7 ισοπαλίες με 90-16 γκολ. Ένα απίστευτο στατιστικό που τρέχει από το 2018 και την ισοπαλία με αντίπαλο την Ξάνθη (1-1).
Η τελευταία φορά που έχασε η ομάδα του Πειραιά ήταν με τον ΟΦΗ (1-0). Έκτοτε διατηρεί αυτό το ρεκόρ το οποίο ξεχωρίσει στη Super League και πλέον αναμένουμε για το αν θα μπορεί να το διευρύνει κι άλλο.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.