
Απάντηση Καραπαπά σε Αλαφούζο: «Μιλάει πιο συχνά από τον Κασσελάκη – Λέξη δεν είπε για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους ναζί Κροάτες» (pic)
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Γιάννη Αλαφούζο – Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram.
Σε όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, για τον Ολυμπιακό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Reuters» απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς.
«Κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, με τον Κώστα Καραπαπά να απαντάει: «Κακομαθημένο παιδί των καθεστώτων (χούντες και «δημοκρατίες») είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑ.
Αυτό που του χάρισαν το γήπεδο στο Βοτανικό (ή «Ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα») και φέσωσαν τον Έλληνα 150 εκατομμύρια λες και τα χρώσταγαν και πήραν αντάλλαγμα έναν Ερειπώνα που ανήκε στο Δήμο Αθηναίων και όχι στην ομάδα των Αμπελοκήπων.
Λαλίστατος ο Αλαφούζος για τους χούλιγκαν και τις κροτίδες αλλά ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους Ναζί Κροάτες. Γι’ αυτό δεν έχει να πει κάτι στα ΜΜΕ που μιλάει πιο συχνά από τον Κασσελάκη;».
Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:
- Περού: Περισσότεροι από 3.000 διαδηλωτές καταγγέλλουν «νοθεία» στις προεδρικές εκλογές
- Το μπλε δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνας έσπασε μια παράδοση πολλών γενεών
- Καύσιμα: «Κανονικότητα» τα 2 ευρώ – Όνειρο απατηλό η επιστροφή στα προ πολέμου επίπεδα
- Γερμανία: Το Πολεμικό Ναυτικό σχεδιάζει ενδεχόμενη αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
- Το ανεκτίμητο διαμάντι των Κυκλάδων – Ποιο νησί φιλοξενεί σε εξασέλιδο αφιέρωμα, δημοφιλές βρετανικό περιοδικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα




