Το απίθανο σερί του Ολυμπιακού στην επαρχία
Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία μεγάλη νίκη, με 0-2 μέσα στην έδρα του ΟΦΗ, για να συνεχίσει ένα απίστευτο σερί που έχει στην περιφέρεια.
Το απίστευτο σερί που έχει ο Ολυμπιακός, όταν αντιμετωπίζει ομάδες της επαρχίας συνεχίζεται.
Οι «Ερυθρόλευκοι» πέρασαν και από την έδρα του ΟΦΗ, με 0-2, με τον Ποντένσε να δίνει τη νίκη για ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, μετά τη νίκη στα Γιάννενα.
Συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την τελευταία ήττα του Ολυμπιακού σε περιοχή εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης. Τότε στο γήπεδο που έπαιξε και χθες, είχε υποστεί την ήττα από τον ΟΦΗ, με 1-0, τον Οκτώβριο του 2018.
Από τότε έχει παίξει 40 ματς στην επαρχία, χωρίς να έχει χάσει. Είναι η μόνη ομάδα από το «Big 5», που πέρασε από το «Γεντί Κουλέ», καθώς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης είχαν υποστεί την ήττα από τους Κρητικούς στο ξεκίνημα της σεζόν.
- Έφυγε από τη ζωή η συγγραφέας Ιωάννα Καρατζαφέρη – Το αντίο του ΚΚΕ
- Πίτερ Γκριν: Από ακούσιο αυτοπυροβολισμό ο θάνατος του ηθοποιού του «Pulp Fiction»
- Ουγγαρία: Αντιδράσεις για βίντεο που κυκλοφόρησε το κόμμα του Όρμπαν με πλασματική σκηνή εκτέλεσης
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση γεμίζει με «φέσια» την οικονομία
- Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές του Μαρούσι – Ολυμπιακός
- ΗΠΑ: Μεθυσμένη οδηγός έπεσε πάνω σε μητέρα και δύο παιδιά έξω από νηπιαγωγείο – Σοκαριστικό βίντεο



