Να ερευνηθούν ευθύνες υπουργών για τον ΟΣΕ και τα Τέμπη ζητεί ο Ανδρουλάκης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών
Με συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Οι συγγενείς ενημέρωσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη για την πορεία της έρευνας της δικαιοσύνης και του έδειξαν φωτογραφίες από τον χώρο όπου έχουν μεταφερθεί τα συντρίμμια των δύο τρένων επισημαίνοντας τον κίνδυνο καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων.
Να υπάρξει διερεύνηση των ευθυνών των υπουργών, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Από τη συνάντηση Ανδρουλάκη με συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών
Επιπλέον, όπως κατήγγειλαν ο χώρος δεν είναι στεγανοποιημένος και τα όποια ευρήματα πιθανώς να προσβληθούν νομικά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής σχολίασε ότι είναι ντροπιαστική η εικόνα.
Ο κ. Ανδρουλάκης από την πλευρά του υπογράμμισε την πρόθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να καταθέσει αίτημα για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής με βάση τη δικογραφία, που ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας απέστειλε στο ελληνικό κοινοβούλιο σχετικά με τις αλλεπάλληλες παρατάσεις στη σύμβαση 717 για την εγκατάσταση τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
«Οφείλει να υπάρξει διερεύνηση των ευθυνών των υπουργών, οι οποίοι χειρίστηκαν το θέμα της τηλεδιοίκησης, της σύμβασης 717. Να διερευνηθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε τόσες πολλές αναβολές στην υλοποίηση του έργου που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο έγκλημα, στην τραγωδία των Τεμπών» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση
- Τα δεδομένα για την επόμενη ομάδα του Ντιαλό
- «Μάρτυρας» ο Γρηγόρης Δημητριάδης για την ΝΔ, την ΕΥΠ και την πατρίδα, «μαρτυρά» την ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Από τους ναζί μέχρι τα κολαστήρια της ICE: Πότε τα κέντρα κράτησης γίνονται «στρατόπεδα συγκέντρωσης»
- Θέλει τρόπο, όχι κόπο: Απλοί κανόνες που απογειώνουν την άσκηση
- Χανταϊός: Έπιασε στεριά το κρουαζιερόπλοιο Hondius – Σε «σφραγισμένα» οχήματα η μεταφορά των επιβατών
- Super League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Καραϊσκάκη – Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής, αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας
- Οι «Εκκλησιάζουσες» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περιοδεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)






























































![Πιτσιρικάς γλιτώνει από ημιφορτηγό και ιπτάμενα συντρίμμια λίγο πριν ανέβει στο σχολικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hug-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442