Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Simpsons: Η τελευταία προφητεία αφορά τον Έλον Μασκ και όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί

Simpsons: Η τελευταία προφητεία αφορά τον Έλον Μασκ και όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί

Οι Simpsons μετά από 34 χρόνια επεισοδίων έχουν ένα απίστευτο σερί να πέφτουν μέσα στις προβλέψεις τους, με περισσότερες από 30 ηχηρές προφητείες. Τώρα ήρθε η ώρα του Έλον Μασκ!

Οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων «The Simpsons» έχουν ένα φανταστικό τρόπο να προβλέπουν το μέλλον. Ή μάλλον επειδή ασχολούνται και με πρόσωπα της επικαιρότητας κάνοντας λογικές ή τραβηγμένες σκέψεις στα σκετσάκια τους, κάποιες θα πέσουν μέσα.

Κάποιες από τις προφητείες των Simpsons είναι κάτι περισσότερο από ένα χαλασμένο ρολόι που δείχνει δύο φορές την σωστή ώρα

Άλλες όμως γίνονται πραγματικότητα ακριβώς επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν χιούμορ.

Άλλες φορές οι ειδικοί σύμβουλοι της σειράς είναι αστέρια.

Μικρές περιπτώσεις και τι συνέβη με τον Μασκ

Στην περίπτωση του (λαϊκά γνωστού ως) Σωματιδίου του Θεού, το οποίο το είχε γράψει πραγματικός φυσικός και μάλιστα πολύ ταλαντούχος, ο τύπος στον μαυροπίνακα σχεδόν να περιγράφει το Μποζόνιο του Χίγκς.

Οι Simpsons βρήκαν σχεδόν το Μποζόνιο του Χιγκς.

Αλλά στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά γεμάτη με αναφορές στην ποπ κουλτούρα που καλύπτει πάνω από δύο δεκαετίες και σχεδόν 800 επεισόδια μοιραία επιβεβαιώνει το θεώρημα των άπειρων πιθήκων.

Οι Simpsons έχουν προβλέψει την ήδη την συμμετοχή στις εκλογές του Ντόναλντ Τραμπ, την καταστροφή του βαθυσκάφους, το ψάρι με τα τρία μάτια, την Πανδημία, τα smartwatches, την λογοκρισία του αγάλματος του Μιχαήλ Άγγελου «Δαυίδ», τα smartphones με βιντεοκλήση ήδη από το 1995 και πάει λέγοντας…

Οι Simpsons προέβλεψαν τόσο την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ, όσο και την σκηνή στις κυλιώμενες σκάλες. Βέβαια είναι πιθανό οι σύμβουλοι του Ντ. Τραμπ να του πρότειναν το ζήτημα της υποψηφιότητας στο εμπορικό κέντρο ακριβώς για να δημιουργήσουν ντόρο.

Ωστόσο, δεδομένης της προτίμησης της σειράς κινουμένων σχεδίων να κάνει τα πράγματα σωστά, κάποιοι ελπίζουν ότι ένα άσκοπο αστείο που έγινε εις βάρος του Elon Musk θα μπορούσε να εκδηλωθεί στην πραγματικότητα.

Το επεισόδιο που ο Μασκ καταστράφηκε

Στο νέο επεισόδιο της Κυριακής, «Παγίδα δίψας: Μια επιχειρηματική Ιστορία Αγάπης η Περσεφόνη μια κοπέλα που εγκατάλειψε το κολλέγιο, παριστάνει την πανέξυπνη μέλλουσα διευθύνουσα σύμβουλο στη Silicon Valley. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, γοητεύει τον κ. Μπερνς, τον ιδιοκτήτη του πυρηνικού εργοστασίου, να χρηματοδοτήσει το έργο των ονείρων της και το ζευγάρι παντρεύεται.

Κάποια στιγμή, ο σύζυγός της της δίνει μια κάρτα που προορίζεται να είναι «κάτι ξεχωριστό για τα γενέθλιά της».

Όταν εκείνη ρωτάει αν πρόκειται για δωροκάρτα του Twitter, με τον κ. Μπέρνς να απαντάει: «Όχι, σου αγόρασα το Twitter, ολόκληρη την εταιρεία! Ήταν ευκαιρία, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να την πουλήσει αφού ο αυτοκινούμενος πύραυλός του για τον Άρη έπεσε πάνω στον διεθνή διαστημικό σταθμό».

Καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως υπάρχει ήδη η έκρηξη του πυραύλου της SpaceX που συγχρηματοδοτεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ, οπότε υπάρχει η πιθανότητα κάποια στιγμή να αναγκαστεί ο Έλον Μασκ το X (το πρώην Twitter δηλαδή), ειδικά όσο συσσωρεύονται πρόστιμα από κυβερνήσεις για λόγους ψευδών ειδήσεων και προστασίας των χρηστών.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024