Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Είμαι παράδειγμα προς αποφυγή»

Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Είμαι παράδειγμα προς αποφυγή»

Ο «αστυνόμος Κουράκος» από τη «Γη της Ελιάς» Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του MEGA, τη σχέση με την κόρη του και την προσωπική του ζωή.

Στον καναπέ του «Πάμε Δανάη!» έκατσε το πρωί της Τρίτης ο Αλέξανδρος Μαρτίδης. Ο «αστυνόμος Κουράκος» από τη «Γη της Ελιάς» μίλησε για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του MEGA, που διανύει τον τρίτο κύκλο της, τη σχέση με την κόρη του και την προσωπική του ζωή.

«Μεγάλος έρωτας με τη Δήμητρα»

«Ήρθε αυτή η στιγμή κυρίες και κύριοι, μετά από τρία χρόνια, να φιλοξενήσει αυτή η εκπομπή αυτόν τον άνθρωπο που έχει ακούσει τα εξ αμάξης από εμένα αλλά που υπάρχει αγάπη», είπε η Δανάη Μπάρκα υποδεχόμενη τον καλεσμένο της, ο οποίος ξεκίνησε να μιλάει για τον «αστυνόμο Κουράκο».

«Θα είμαι με τη Δήμητρα τώρα, το πώς θα γίνει και το πότε θα γίνει, θα το δείτε. Μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα, αλλά και ο καλύτερός μου φίλος πολιορκεί τη Δήμητρα. Ο ‘Κουράκος’ είναι η πρώτη φορά που σε ό, τι αφορά άτομο που είναι μέσα στη δουλειά του, μεροληπτεί θα έλεγα. Εννοείται δε θέλει να πάθει κακό, ξέρει και το παρελθόν της και τι έχει περάσει».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Ένιωθα πολύ παράξενα όταν το διάβασα ότι τόσο γρήγορα γίνεται όλο αυτό με τη Δήμητρα και τον ‘Κουράκο’. (…) Ευτυχώς όμως οι χαρακτήρες μας έχουν μια λύτρωση σε όλα τους. Τα σχεδόν 2μιση χρόνια που είμαστε στη σειρά, αυτό είναι αυτό που σε ιντριγκάρει. Έχεις έναν χαρακτήρα που… στη δουλειά του ο ‘Κουράκος’ δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του και τώρα έρχεται μια τεράστια ανατροπή και αναιρεί όλα αυτά που είχε κάνει στην πρώτη σεζόν».

«Νιώθω ευλογημένος»

Όσο για τα γυρίσματα της σειράς;

«Νιώθω ευλογημένος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτήν τη σειρά, σε αυτήν την παραγωγή, με αυτούς τους σκηνοθέτες, με αυτούς τους συναδέλφους, υπάρχει ένας σεβασμός. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να σε σέβονται τόσο πολύ στη δουλειά σου, γιατί η δουλειά σου είναι οικογένειά σου, τους βλέπεις περισσότερη ώρα από ό, τι βλέπεις το σπίτι σου. Ο κάθε άνθρωπος που είναι μέσα σε αυτήν τη δουλειά είναι ξεχωριστός. Όταν έρθει η ώρα να σχολάσω, τους λέω παιδιά γιατί θέλετε να φύγετε, εγώ θέλω να κάτσω και άλλο».

Ο ίδιος αναφέρεται και στη μελλοντική του πορεία μετά το τέλος της σειράς.

«Δυστυχώς, είμαι λίγο παράδειγμα προς αποφυγή γιατί ήδη νοσταλγώ το πώς θα είναι όταν τελειώσει όλο αυτό. Τόσο πολύ τον έχω αγαπήσει, τον αγκαλιάζω, τον προσέχω, ξέρω τι υπάρχει στο σετ».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για την επιθυμία του να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα αλλά και για την σχέση με την 12χρονη κόρη του.

«Ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια το σκέφτομαι συνέχεια ότι θέλω να ζήσω στην Αθήνα. Αν με ρωτούσες πριν 10 χρόνια θα σου έλεγα ότι δεν μπορώ να ζήσω στην Αθήνα και τώρα, για παράξενο λόγο, αυτό με ξεκουράζει.

»Τώρα που είναι 12 (σ.σ. η κόρη του) νιώθω πιο ευτυχισμένος άνθρωπος. Όταν κάθομαι και την κοιτάω να μου μιλάει, να συζητάμε νιώθω ότι έχω να κάνω με έναν άνθρωπο που είναι 15 – 16 ετών. Να εκφέρει άποψη με έναν τρόπο που είναι κοντά στα δικά μου δεδομένα, στο σκεπτικό μου. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι εγώ με το παιδί μου έκανα συζητήσεις. Δε γίνεται να μην επιτρέπεις στο παιδί σου να κάνει λάθη».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του δήλωσε πως αυτήν την περίοδο δεν έχει κάποια σύντροφο στη ζωή του.

«Είμαι ελεύθερος».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024