Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στη Γάζα: Οι IDF βομβάρδισαν προσφυγικό καταυλισμό

Πόλεμος στη Γάζα: Οι IDF βομβάρδισαν προσφυγικό καταυλισμό

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε προσφυγικό καταυλισμό στην πόλη Τζενίν

Συνεχίζονται τα πλήγματα του Ισραήλ στην Γάζα, ενώ το βράδυ της Κυριακής ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι πραγματοποίησε επίθεση κατά του προσφυγικού καταυλισμό της πόλης Τζενίν στην Δυτική Όχθη. Σε ανακοίνωση τους, οι IDF, αναφέρουν ότι καταστράφηκαν αρκετοί στόχοι που περιείχαν εκρηκτικά και πυρομαχικά.

Από την πλευρά τους, οι Παλαιστίνιοι ανέφεραν ότι από την ανταλλαγή πυρών σκοτώθηκαν τέσσερις και άλλοι τραυματίστηκαν. Αναφέρουν δε ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ επιτέθηκαν από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις.

Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν τον καταυλισμό στην πόλη Τζενίν

Τι ανέφερε η πλευρά των Παλαιστίνιων

Σε ανακοίνωση τους, που δημοσιεύεται στο ynet, οι Παλαιστίνιοι αναφέρουν ότι ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε την πύλη της εισόδου του προσφυγικού καταυλισμού που βρίσκεται στην πόλη Τζενίν.  Αναφέρουν δε πως σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι από την ανταλλαγή πυρών και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν.

Ισχυρίζονται δε ότι οι IDF «επιτέθηκαν στην πόλη Τζενίν» με περισσότερα από 100 στρατιωτικά οχήματα και από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις.  Συνοδευόμενοι από δύο στρατιωτικές μπουλντόζες, την ίδια στιγμή που ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε από πάνω τους.

Για τρεις νεκρούς κάνουν λόγο οι IDF

Από την άλλη πλευρά, σε ανακοίνωση τους οι στρατιωτικές δυνάμεις αναφέρουν ότι, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά τρία άτομα, οι Viam Iyad Hanon (27), Amir Abdullah Sharbaji και Nawaras Ibrahim Baghawi (28).

Ο διευθυντής του κυβερνητικού νοσοκομείου της Τζενίν ανακοίνωσε ότι άλλα εννέα άτομα τραυματίστηκαν. Στο πλαίσιο της στρατιωτικής επιχείρησης, βρέθηκαν εκρηκτικά σε φρεάτια, ενώ καταστράφηκαν αρκετά σημεία που περιείχαν εκρηκτικά και πυρομαχικά.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό είναι η ενέργεια

Το βασικό ζητούμενο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι να βγάλουν οι παίκτες του στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την ενέργεια που είχαν και κόντρα στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024