Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οσμή σκανδάλου στην ΕΠΟ: Πήρε 98.000 € για τους πλημμυροπαθείς και τα έχει ακόμα στο ταμείο της

Οσμή σκανδάλου στην ΕΠΟ: Πήρε 98.000 € για τους πλημμυροπαθείς και τα έχει ακόμα στο ταμείο της

Η ΕΠΟ έχει παρακρατήσει 98.000 ευρώ που ήταν για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και τους πυρόπληκτους της Θράκης.

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με το Γιβραλτάρ (σ.σ είχε γίνει 10 Σεπτεμβρίου), αλλά η ΕΠΟ ακόμα δεν έχει δώσει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θεσσαλίας (ΕΠΣ Θεσσαλίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας), καθώς και στις Ενώσεις της Θράκης (ΕΠΣ Έβρου και Θράκης) για τη στήριξη των πληγέντων της κακοκαιρίας και των πυρόπληκτων αντίστοιχα.

Στις 9 Σεπτεμβρίου η ΕΠΟ είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία είχε αναφέρει ότι «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων και θα συνδράμει έμπρακτα στη στήριξή τους» και μάλιστα είχε τονίσει ότι «η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, οι εισπράξεις του οποίου θα προταθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή να διατεθούν στους πληγέντες της κακοκαιρίας».

Μάλιστα, είχε καλέσει τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στην Opap Arena για να στηρίξουν την προσπάθειά της. «Εξ αυτού του λόγου, καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στον αγώνα τόσο για να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα, όσο και για να συνεισφέρουν στη στήριξη των πληγέντων της Θεσσαλίας».

Τρεις ημέρες αργότερα (12/9) η ΕΠΟ είχε εκδώσει μια ακόμα ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι μετά το πέρας της συνεδρίασης της Εκτελεστικής της Επιτροπής «αποφάσισε να στηρίξει τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θεσσαλίας (ΕΠΣ Θεσσαλίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας), καθώς και τις Ενώσεις των πυρόπληκτων περιοχών της Θράκης (ΕΠΣ Έβρου και Θράκης) με το ποσό 98.000 ευρώ, που είναι τα καθαρά έσοδα του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ…».

Από τότε όμως έχουν περάσει περίπου 50 ημέρες, αλλά ακόμα η ΕΠΟ δεν έχει αποδώσει στις ΕΠΣ Θεσσαλίας και Εβρου τα χρήματα που είχε υποσχεθεί και αναλογούν στα καθαρά έσοδα που είχε από τον αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν, αλλά δεν διατέθηκαν  στο σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν, με ευθύνη της ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ έχει παρακρατήσει τα χρήματα και δεν τα έχει διαθέσει όπως οφείλει και έχει ανακοινώσει στις έξι ΕΠΣ της Θεσσαλία και της Θράκης…

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024