Με τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής και τον Νάσμπεργκ ως παρτενέρ του Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας παρατάσσει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην «Opap Arena» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.
Παράλληλα, ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά δίνει επίσης φανέλα βασικού στον Ντεσπότοφ, με τον Σαμάτα να ξεκινάει στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Κοτάρσκι, με τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας. Οι Μεϊτέ και Οζντόεφ θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Ντεσπότοφ, Αν. Ζίβκοβιτς στα δύο άκρα και τον Κωνσταντέλια πίσω από τον Σαμάτα.
Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ντεσπότοφ, Αν. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Σαμάτα.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία