Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού… τον Σλούκα δεν γίνεται δουλειά!

Με καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού… τον Σλούκα δεν γίνεται δουλειά!

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα, ο χειρότερος της τελευταίας τριετίας κατέρρευσε από έναν παικταρά, τον Μήτογλου. Τρικυμία ΟΛΟΙ, ούτε καν την διαφορά στο τέλος δεν πρόσεξαν…

Ήταν ματς πρόκληση και για τις δύο ομάδες. Ματς που ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να… αποτελειώσει από νωρίς τον μεγάλο του αντίπαλο. Και όμως. Με την… Καρδίτσα να έπαιζε απόψε ο Ολυμπιακός θα έχανε. Δεν θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση την πολύ μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού. Κυριάρχησε με τον παικταρά Μήτογλου να κάνει πάρτι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έναν Ολυμπιακό που μπήκε με υφάκι του στυλ, έλα μωρέ τους έχουμε για πλάκα, 18-1 είμαστε, θα νικήσουμε έτσι ή αλλιώς και είδε το ματς να γίνεται ντέρμπι και να χάνεται και δεν μπορούσαν να βάλουν βολές. Ούτε καν ο Πίτερς και ο Γκος που έχουν 90% ποσοστό. Μιλάμε για τον απόλυτο διασυρμό για μια ομάδα που δεν έδειξε ΤΙΠΟΤΑ από όσα μας έχει συνηθίσει τρία χρόνια τώρα που ηγείται ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο οποίος έχει το μεγάλο μερίδιο που του αναλογεί για την ήττα, όμως όταν έχεις 4/16 βολές τότε τι να του πεις του Μπαρτζώκα; Μπορείς βεβαίως να του πεις πως ΚΑΝΕΙΣ στην ομάδα δεν είχε την ηρεμία να σκεφτεί πως είναι ματς πρωταθλήματος και πως μετράει η διαφορά. Αντί να καταρρεύσει στο τέλος και να χάσει με 12 βαθμούς διαφορά έπρεπε να σκεφτεί έστω αυτό.

Και όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε αυτή την ηρεμία στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ βράδυ της νεότερης ιστορίας του. Μια ήττα δεν είναι ντροπή, ειδικά αν έρχεται από τον μεγάλο σου αντίπαλο που ξέραμε πως και θα δυναμώσει και θα αντισταθεί για να πάρει αυτός τα πρωτεία. Κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Το πώς έγινε όμως, χάνοντας από 7 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Αταμάν και έχοντας μια εικόνα… τσίρκου στο παρκέ δεν τον τιμά, δεν τιμά την προσπάθεια που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Έχουμε προφανώς πολύ χρόνο μπροστά μας, ακόμη και με νίκη το ίδιο θα ίσχυε, όμως αυτή η βαριά ήττα από τον απίθανο Μήτογλου και τον Παναθηναϊκό που «έτρωγε σίδερα» δείχνει πράγματα για τον φετινό Ολυμπιακό. Πράγματα που καλό θα είναι να κοιτάξουν στην ομάδα. 54 πόντους έβαλε ο Ολυμπιακός απέναντι σε αυτό τον Παναθηναϊκό, χωρίς μυαλό επιθέσεις και μόλις έγινε το ματς ντέρμπι στο τρίτο δεκάλεπτο κανείς δεν είχε ηρεμία και κυρίως δεν άντεξε στην πίεση του «πρέπει». Ακόμη και ο Παπανικολάου δεν βλεπόταν!

Νομίζω πως αυτή η ήττα αλλάζει πολλά για την συνέχεια. Βάζει τον Παναθηναϊκό σε μια θέση που αγνοούσε 3 χρόνια τώρα. Και τον Ολυμπιακό σε προβληματισμό. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή όχι αυτό το ΤΡΑΓΙΚΟ βράδυ για τον Ολυμπιακό. Θέλω να το ελπίζω αλλά η αλήθεια είναι πως τα σημάδια είναι αρκετά και δεν είναι μόνο αποψινά. Γιατί ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού απόψε ήταν ο… Σλούκας που πραγματικά είχε την ίδια απόδοση με τους πρώην συμπαίκτες του.

ΤΡΑΓΙΚΟΣ και αυτός αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του να κερδίσει, και μάλιστα εύκολα στο ΣΕΦ. Τον ΠΑΟ που δεν είχε Βιλντόζα, Μαντζούκα, Παπαπέτρου και που έβγαλε το ματς με 7 παίκτες. Και ο Ολυμπιακός από την άλλη έμεινε με το «τουπέ» και μετά το άγχος που τον λύγισε σε τέτοιο βαθμό που δεν έβαζαν… γκολ ούτε σε κενή εστία.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024