Πατέρας Άλκη: Ο πόνος μου όταν ακούω για οπαδικά επεισόδια γίνεται πιο δυσβάσταχτος
Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού είχε την ελπίδα ότι με τη φωνή του και κάποιες άλλες ακόμη φωνές λογικής ο κύκλος βίας θα σταματούσε
Τον νέο κύκλο οπαδικών επεισοδίων που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη σχολίασε ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου φιλάθλου του Άρη.
«Δυστυχώς ο κύκλος βίας που φοβόμουν συνεχίζεται» τόνισε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Status 107,7», προσθέτοντας πως είχε την ελπίδα «ότι με τη φωνή τη δική μου και κάποιες φωνές λογικής ο κύκλος βίας θα σταματούσε, όμως, δυστυχώς αυτό δεν συνέβη»
«Και τα άτομα που έκαναν το έγκλημα στον Άλκη κατέστρεψαν τις ζωές τους»
Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, υπογράμμισε ακόμη ότι ο πόνος του για το χαμό του Άλκη γίνεται πιο δυσβάσταχτος όταν ακούει να συμβαίνουν τέτοια επεισόδια.
Ερωτηθείς τι θα έλεγε στους συλληφθέντες της οπαδικής συμπλοκής στην ανατολική Θεσσαλονίκη αλλά και στους 12 δολοφόνους του Άλκη, ο Αριστείδης Καμπανός υπογράμμισε ότι θα τους έλεγε ότι είναι τρέλα.

Το σημείο δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη
«Ίσως σε αυτά τα παιδιά έλειψε η αγάπη»
«Και τα άτομα που έκαναν το έγκλημα στον Άλκη κατέστρεψαν τις ζωές τους. Κατέστρεψαν όχι μόνο τις δικές τους ζωές. Κατέστρεψαν τις ζωές τις δικές μας, τις ζωές των οικογενειών τους. Θέλουν να συνεχίσουν αυτό το πράγμα για έναν ανόητο λόγο; Καταρχήν θα τους αγκάλιαζα. Δεν ξέρω, οι γονείς τους βλέπουν αυτόν τον κατήφορο που έχουν τραβήξει; Μήπως τους λείπει η αγάπη. Πρέπει αυτά τα παιδιά να τα αγκαλιάσουμε. Ίσως τους έλειψε η αγάπη» ανέφερε ο κ. Καμπανός.
Απαντώντας στο εάν θα αγκάλιαζε και τους δολοφόνους του Άλκη, απάντησε πως «θα μου πείτε είναι δύσκολο αυτό να το κάνω. Αυτά τα παιδιά κάποιο λάθος δρόμο πήραν. Και δεν ξέρω αν οι οικογένειές τους προσπάθησαν να τα νουθετήσουν και να τα στρέψουν προς τον σωστό δρόμο. Θα προσπαθούσα να αγκαλιάσω όλος αυτά τα παιδιά τα οποία έχουν πάρει το λάθος δρόμο. Μόνο με αγάπη. Με μίσος δεν πετυχαίνεται τίποτα. Το μίσος φέρνει τη βία», κατέληξε ο Αριστείδης Καμπανός.
Το ηχητικό:
- «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την αυθεντικότητα» λέει η Ντακότα Τζόνσον περίπου γυμνή
- Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον θάνατο της εκπαιδευτικού – Οι αναφορές για bullying, τι λέει ο σύντροφός της
- Να «αγκαλιάσει» την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας θέλει ο Ολυμπιακός στο Παρίσι
- Ο Τσίπρας κρατά δυνάμεις εν μέσω πολέμου – Ξεκάθαρες οι διαχωριστικές γραμμές από Μητσοτάκη
- Προκρίθηκαν στους «16» του Indian Wells Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς
- Ένοπλη επίθεση στο σπίτι της Rihanna στο Μπέβερλι Χιλς: H 35χρονη άνοιξε πυρ με όπλο τύπου AR-15
- To πετρέλαιο υποχώρησε κάτω από τα 100 δολάρια μετά τις δηλώσεις Τραμπ για «σύντομο τερματισμό» του πολέμου
- Πόρτις: «Στο 50-50 να παραμείνει μείνει στους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442