Λαμία: Ηλικιωμένη πέθανε σε λεωφορείο που ταξίδευε προς Αθήνα
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών, αλλά η άτυχη γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/10) σε δρομολόγιο λεωφορείου στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο ύψος της Αλαμάνας, όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και πέθανε!
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η άτυχη ηλικιωμένη από τη Βουλγαρία -επιβάτιδα λεωφορείου που είχε προορισμό την Αθήνα- ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.
Το τουριστικό λεωφορείο μετέφερε γκρουπ Βούργαρων που ταξίδευαν στην Ελλάδα. Λίγο πριν φτάσουν στη Λαμία όμως η ηλικιωμένη ξεψύχησε.
Μεγάλη κινητοποίηση ΕΚΑΒ, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής
Έντρομοι οι υπόλοιποι επιβάτες και ο οδηγός έσπευσαν να της προσφέρουν βοήθεια, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ το όχημα στάθμευσε σε πάρκιγκ στο ύψος της Ανθήλης.
Δυστυχώς όμως, όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο ήταν αργά για την άτυχη γυναίκα, καθώς είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.
Σημειώνεται ότι αναγκαία ήταν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να βγάλουν τη σορό της από το λεωφορείο, καθώς η γυναίκα ήταν υπέρβαρη.
Νεκροψία-νεκροτομή για τη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν τον θάνατό της
Για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της, θα διενεργηθεί προανάκριση και θα παραγγελθεί και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του

