Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Σοφρωνίου για GNTM: «Πολλοί καλεσμένοι προσπάθησαν να κάνουν καριέρα πάνω στην πλάτη μας»

Τάσος Σοφρωνίου για GNTM: «Πολλοί καλεσμένοι προσπάθησαν να κάνουν καριέρα πάνω στην πλάτη μας»

O καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας μίλησε για την σχέση Βίκυ Καγιά με τη Ζενεβιέβ, αλλά και τη σχέση του με το ίδιο το μοντέλο.

Ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον πόλεμο που δέχθηκε ο ίδιος, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας στο GNTM, για τους guest με ατζέντα που «ήρθαν, ήπιαν έγιναν γνωστοί» μέσα από το ριάλιτι, αλλά και για την εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση της Βίκυς Καγιά με τη Ζενεβιέβ.

«Δεν θα σχολιάσω τη σχέση της Βίκυς Καγιά με την Ζενεβιέβ. Με την Βίκυ αγαπιόμαστε πάρα πολύ, οι σχέσεις μας είναι οι καλύτερες. Όταν μιλάμε, αλληλοσυμπληρωνόμαστε, είμαστε το αρσενικό και το θηλυκό του ίδιου κόνσεπτ. Δεχθήκαμε πολύ πόλεμο, και εξωτερικά και εσωτερικά στο GNTM, γιατί κανείς δεν ήθελε να μπουν άλλοι 3 άνθρωποι σε έναν χώρο που ήταν κατεστημένο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες τριβές», είπε αρχικά ο Τάσος Σοφρωνίου.

Για τον πόλεμο που δέχθηκαν στο GNTM:

Κάποιοι φοβήθηκαν, ένιωσαν απειλή ότι είμαστε εν δυνάμει παρουσιαστές κι αν το project πετύχαινε περισσότερο από ότι είχε προγραμματιστεί, θα ήμασταν έτοιμοι παρουσιαστές να κλείσουμε συμβόλαια και να πάρουμε μεγάλες εκπομπές. Το «πανηγύρι» με το GNTM έγινε για να μην το τερματίσουμε όπως εμείς ξέρουμε. Δεν δεχθήκαμε πόλεμο μέσα από το κανάλι, αλλά από οποιονδήποτε ερχόταν να φιλοξενηθεί στην εκπομπή. Ήρθε κόσμος με δικό του τρόπο, να προσπαθήσει να κάνει καριέρα στην πλάτη τη δική μας», αποκάλυψε.

Και πρόσθεσε ο Τάσος Σοφρωνίου: «Οι περισσότεροι στο GNTM είχαν προσωπική ατζέντα, για να κάνουν τα δικά τους πράγματα στην τηλεόραση. Ήταν φθηνό από μέρους τους. δεν συνηθίζω να συνυπάρχω με το «φθηνό». Πολλοί που ήρθαν μας έβριζαν και μας κακολογούσαν, παρόλα αυτά εμείς τους φερθήκαμε με τον πιο άψογο τρόπο. Αυτό λέει πολλά γι΄αυτούς που «τρώνε και πίνουν και γίνονται γνωστοί» και πολλά για εμάς που έχουμε την παρρησία και τον επαγγελματισμό, ποτέ να μην πούμε κακή κουβέντα για κανέναν. Δεν θα σχολιάσω την Σοφία Χατζηπαντελή, και κανέναν, μόνο τα άτομα που συνυπήρχαμε στο ριάλιτι. Δεν σκοπεύω να ξανακάνω το GNTM».

Τον ενδιαφέρει η τηλεόραση;

«Θα ήθελα να κάνω ένα πολιτικό-σατιρικό show με νέα και επικαιρότητα», σχολίασε. Δεν βλέπω Shopping Star και My style rocks. Για μένα η μόδα πρέπει να απαρτίζεται από ανθρώπους που ζουν μέσα στις φωτογραφίες και στα περιοδικά. Δεν είναι της λογικής που εγώ βλέπω τη μόδα», κατέληξε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024