
Μπακς – Σίξερς 118-117: Μεγάλη νίκη με όργια Λίλαρντ και «διπλό» Γιάννη
Με το δεξί ξεκίνησαν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντέιμιαν Λίλαρντ την φετινή σεζόν του NBA.
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, έτσι αποδείχθηκε και για τους Μιλγουόκι Μπακς.
Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πήρε το ματς… θρίλερ απέναντι στους Φιλαδέλφεια Σίξερς με τελικό σκορ 118-117.
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ οδήγησαν σε νίκη τους Μιλγουόκι Μπακς στην πρεμιέρα της σεζόν, κόντρα στους Σίξερς
Ο «Greek Freak» σε 32 λεπτά που αγωνίστηκε σημείωσε 23 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες, η μία εκ των οποίων πολύ καθοριστική.
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ στο επίσημο ντεμπούτο του με τα «ελάφια» ήταν εξαιρετικός αφού σε 37 λεπτά είχε 39 πόντους 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
O 33χρονος μάλιστα με δικό του τρίποντο περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος καθάρισε την υπόθεση νίκη για τους πρωταθλητές του 2021.
Από την άλλη για τους Σίξερς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζέιμς Χάρντεν κορυφαίοι ήταν οι Μάξει 31 πόντους και Ούμπρε με 27.
Δεκάλεπτα: 30-23, 33-31, 25-31, 30-32
Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:
- Μαρία Καρυστιανού: Συλλογή υπογραφών για την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος με… ανορθογραφίες
- Πλαστικό: Ιστορικά υψηλές τιμές πιέζουν τις επιχειρήσεις
- Η Βουλή φωταγωγήθηκε για νευροϊνωμάτωση – «Η γνώση είναι δύναμη – Η έρευνα είναι ελπίδα»
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών
