Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερις ώρες κράτησε η εκδίκαση του ντέρμπι – Βιάζεται να βγάλει απόφαση η Σταμολέκα

Τέσσερις ώρες κράτησε η εκδίκαση του ντέρμπι – Βιάζεται να βγάλει απόφαση η Σταμολέκα

Μέχρι αύριο η κατάθεση των υπομνημάτων για το ντέρμπι- Σάββατο η απόφαση

Κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες κράτησε ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League η ακροαματική διαδικασία για το ντέρμπι των αιωνίων. Η απολογία του Ολυμπιακού αλλά και η «παρέμβαση» του Παναθηναϊκού που διεκδικεί τους βαθμούς της νίκης στα χαρτιά.

Η Πρωτοδίκης, Αντιγόνη Σταμολέκα έδωσε προθεσμία ως αύριο προκειμένου να κατατεθούν υπομνήματα και ανακοίνωσε ότι θα έχει την απόφαση της το Σάββατο πριν από την έναρξη της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (το πρώτο ματς του προγράμματος είναι στις 17.30).

Οι αντιπρόεδροι των δύο ομάδων, Κώστας Καραπαπάς και Λεωνίδας Μπουτσικάρης κατέθεσαν ως μάρτυρες στην υπόθεση και εξέφρασαν τις θέσεις των ερυθρόλευκων και των πράσινων για τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα από τον Ιταλό διαιτητή Μαρέσκα.

Παράλληλα πέρα από τους δικηγόρους των δύο ομάδων, ενώπιον της έδρας εμφανίστηκε και ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος προσπαθώντας να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με τον Χουάνκαρ.

Η διαδικασία ξεκίνησε με μία διαφωνία σχετικά με την πρόσθεση παρέμβαση που έκανε ο Παναθηναϊκός, με την πλευρά του Ολυμπιακού να αμφισβητεί το κατά πόσο είχε δικαίωμα για κάτι τέτοιο.

Ακολούθησε η εξετάση των μαρτύρων με τον Κώστα Καραπαπά να είναι ο πρώτος. «Δεν προκύπτει από πουθενά τραυματισμός του Χουάνκαρ. Δεν μπορεί να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για κάτι που υπάρχει στον εγκέφαλο του παίκτη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος των Ερυθρόλευκων.

Δείτε εδώ αναλυτικά, την τετράωρη εκδίκαση της υπόθεσης.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024