Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Γαλλία δεν υπάρχει… Παναθηναϊκός να θέλουν ματς στα χαρτιά: Ξαναπαίζουν Μονπελιέ-Κλερμόν που είχε διακοπεί λόγω κροτίδας

Στην Γαλλία δεν υπάρχει… Παναθηναϊκός να θέλουν ματς στα χαρτιά: Ξαναπαίζουν Μονπελιέ-Κλερμόν που είχε διακοπεί λόγω κροτίδας

Όπου το ποδόσφαιρο είναι πάνω από το «σύστημα» και πάνω από την επιδίωξη για νίκη στα «χαρτιά». Στην Γαλλία ξαναπαίζουν, στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός θέλει ματς στα χαρτιά…

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόσθετη παρέμβαση για να πάρει το ματς στα χαρτιά στην εκδίκαση που μόλις ξεκίνησε. Μια προσπάθεια να αρπάξει τους τρεις βαθμούς με αφορμή την πτώση του Χουανκάρ χωρίς να τραυματιστεί από την κροτίδα και την «με το έτσι θέλω» αποχώρησή του από το γήπεδο.

Στην Ελλάδα βλέπετε το «σύστημα» είναι να κάνω ότι μπορώ για να αρπάξω την νίκη από τον άλλο και να τον πληγώσω όπως επιδιώκει η ομάδα του τριφυλλιού με τον Ολυμπιακό. Στην Γαλλία ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Η Κλερμόν έχανε 4-2 από την Μονπελιέ στις 8 Οκτωβρίου με μια κροτίδα να χτυπάει στο κεφάλι τον τερματοφύλακά της στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Και όμως… Το ματς δεν το πήρε στα χαρτιά η Κλερμόν που έχανε με 4-2. Δεν πήγε στα δικαστήρια για να κάνει πρόσθετη παρέμβαση. Δεν είναι… Παναθηναϊκός βλέπετε!

Βέβαια η υπόθεση σε εκείνο το ματς δεν έχει σχέση με αυτή στο Καραισκάκη και το ντέρμπι αιωνίων. Και αυτό κάνει ακόμη πιο έκθετη την λυσσαλέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάρει στα χαρτιά το ματς. Στο ματς της Μονπελιέ με την Κλερμόν η κροτίδα έσκασε ακριβώς δίπλα στον τερματοφύλακα σε αντίθεση με ότι συνέβη με τον Χουανκάρ. Όπως και να έχει η LFP ανακοίνωσε ότι ο αγώνας της Μονπελιέ με την Κλερμόν θα ξεκινήσει από την αρχή. Θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ από τη Μονπελιέ θα αφαιρεθεί ένας βαθμός και άλλος ένας με αναστολή και θα δώσει δύο εντός έδρας παιχνίδια της χωρίς την παρουσία θεατών.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024