
Στη φυλακή ως ύποπτος για διαφθορά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας
Χάος με τον Πρόεδρο που κατηγορείται για διαφθορά.
Τυνήσιος δικαστής διέταξε σήμερα (26/10) τη φυλάκιση του προέδρου της τυνησιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FTT) Ουάντι Αλ Τζάρι, αφού συνελήφθη ως ύποπτος για οικονομική διαφθορά, δήλωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη.
Ο Τσόκρι Χαμντά, εκπρόσωπος του υπουργείου Αθλητισμού, δήλωσε ότι η σύλληψη του Αλ Τζαρί, οφείλεται σε οικονομική διαφθορά και σε «ακατάλληλο» συμβόλαιο μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και του τεχνικού διευθυντή.
Ο Αλ Τζάρι είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας από το 2012. Ο επικεφαλής της FTF βρίσκεται σε διαμάχη τα τελευταία χρόνια με τον υπουργό Αθλητισμού Καμέλ Ντεγκουτσέ, ο οποίος είπε ότι το τυνησιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από διαφθορά και δεσμεύτηκε να το «καθαρίσει».
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- ΑΑΔΕ: Πώς ξεμπλοκάρουν άμεσα οι δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- More Greek Graduates Left the Country for Europe in 2025
- Μέση Ανατολή: Κορυφώνεται η ένταση με απειλές – Τεχεράνη: «Για κάθε νεκρό Ιρανό, θα σκοτώνουμε έναν Αμερικανό»
- Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Κ. Μητσοτάκη: Από τις πολλές σκιές μας οδηγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς – «Πάμε σε νέο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανακύκλωση;»



