Πολάκης: Η απάντηση σε Τσακαλώτο
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εκτόξευσε «καρφιά» για τη συμπεριφορά του σφακιανού βουλευτή και στενού συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, σε όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη συνέντευξή στο Kontra.
Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής των τομεαρχών του κόμματος προανήγγειλε σύγκρουση στα όργανα της παράταξης, γράφοντας στο Facebook:
«Ευκλείδη με προκάλεσες πολύ»
«Ευκλείδη με προκάλεσες πολύ, αλλά ΔΕΝ θα σου απαντήσω. Μην ανησυχείς και μην μπερδεύεσαι, δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα τα πούμε στα Όργανα!».
Ευκλειδη με προκάλεσες πολύ,αλλά ΔΕΝ θα σου απαντησω.
Μην ανησυχείς και μην μπερδεύεσαι , δεν υπάρχουν αδιέξοδα ,θα τα πούμε στα Όργανα! pic.twitter.com/MowGPCXnL8— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) October 25, 2023
«Με τον Πολάκη δεν στέλνεις σήμα ενότητας»
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη χθεσινή του συνέντευξη, η οποία ήταν η πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτόξευσε «καρφιά» για τη συμπεριφορά του σφακιανού βουλευτή και στενού συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη.
Συγκεκριμένα, ο κ Τσακαλώτος χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη ως «τον πιο επιθετικό όλα αυτά τα χρόνια» λέγοντας ότι «όταν τον βάζεις συντονιστή, δεν στέλνεις σήμα για ενότητα».
Στον απόηχο της δημοσκόπησης της GPO, που εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε, «ανησυχώ πάρα πολύ για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, απομακρυνόμαστε από τις παραδοσιακές μας θέσεις» και πρόσθεσε πως «φάνηκε από τη δημοσκόπηση της GPO ότι οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν τον Στέφανο Κασσελάκη ως αριστερό».
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442