Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Τα άγνωστα στοιχεία της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο δύο μωρών της ίδια μητέρας

Πάτρα: Τα άγνωστα στοιχεία της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο δύο μωρών της ίδια μητέρας

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» μίλησε για την υπόθεση θανάτου δύο παιδιών της ίδια οικογένειας, την οποία ερευνά η αστυνομία.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η μυστηριώδης υπόθεση με τους θανάτους δύο μωρών μητέρας από την Κάτω Αχαΐα στην Πάτρα, τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή σε διάστημα 15 μηνών. Πρόκειται για δύο κοριτσάκια, 20 ημερών και δύο μηνών.

Η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ πριν ένα χρόνο

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος «κλειδί» της υπόθεσης είναι η έρευνα της αστυνομίας που έγινε τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2022, πέντε μήνες μετά την έναρξη της άλλης υπόθεσης με την μητέρα από την Πάτρα.

Από την αρχική ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει προκύψει μέχρι τώρα κάποιο εύρημα ότι μπορεί να υπήρξε κάποια πληγή στο παιδί ή οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου οι τοξικολογικές εξετάσεις έχουν γίνει και έχει παραδοθεί το πόρισμα αυτών.

Οι οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις

Δεν έχουν γίνει οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις στο παιδί που ”έφυγε” πρώτο, δηλαδή να εξεταστούν τα ζωτικά όργανα. Αυτή την στιγμή φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στην διεξαγωγή των ιστοπαθολογικών εξετάσεων από εργαστήρια της περιφέρειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις μπορεί να δείξουν αν το παιδί είχε κάποιο πρόβλημα που να έχει επηρεάσει την λειτουργία της καρδιάς. Επιπλέον τις τελευταίες ώρες εξετάζονται από ιστοπαθολόγο της Αθήνας τα ζωτικά όργανα του παιδιού με το πόρισμα πιθανόν να σταλεί αύριο ή μεθαύριο στην Πάτρα.

Καταλήγοντας ο αστυνομικός συντάκτης τόνισε ότι κατά την διάρκεια της έρευνας της αστυνομίας δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024