
Επίθεση με μολότοφ σε λύκειο στο Μοσχάτο – 8 συλλήψεις
Από τις τρεις μολότοφ εξερράγη η μία και ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν μαθητές ή καθηγητές στο προαύλιο και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Πρωτοφανής επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ομάδα νεαρών στο 2ο Λύκειο Μοσχάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι όταν ομάδα περίπου δέκα ατόμων εκτόξευσε τρεις βόμβες μολότοφ στο προαύλιο του σχολείου.
Δεν υπήρξε τραυματισμός
Από τις τρεις μολότοφ εξερράγη η μία και ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν μαθητές ή καθηγητές στο προαύλιο και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η Αστυνομία και άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.
Μετά από ελέγχους εντοπίστηκαν 8 ανήλικοι που τελικά συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί όπλων.
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία

