Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αισθάνομαι τυχερός»: Ο ρόλος του Παναγιώτη Μπουγιούρη σε ταινία στο Ιράν

«Αισθάνομαι τυχερός»: Ο ρόλος του Παναγιώτη Μπουγιούρη σε ταινία στο Ιράν

Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία που έκανε στο Ιράν και για τη γλώσσα «φαρσί» που έμαθε.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για όλα. Αρχικά, αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία, λέγοντας πως ήρθε πολύ νωρίς σε επαφή με πολλά λογοτεχνικά κείμενα επειδή οι γονείς του είχαν σπουδάσει Αγγλική Λογοτεχνία.

«Είχα την τύχη να είμαι σε μια χρυσή περίοδο της τηλεόρασης που οι περισσότερες δουλειές που συμμετείχα είχαν μεγάλη επιτυχία. Πολύς κόσμος νόμιζε πως η τεράστια επιτυχία της τηλεόρασης θάμπωνε λίγο τα θεατρικά μου βήματα».

Σε σχέση με τις σειρές στην τηλεόραση την φετινή χρονιά είπε πως έχουν γίνει καταπληκτικές δουλειές ενώ μίλησε για την περίοδο που πήγε στο Ιράν για να πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία.

«Για ένα μεγάλο διάστημα είχα πάει στο Ιράν όπου έκανα γυρίσματα εκεί οπότε πήρα την δόση μου τηλεοπτικά. Αισθάνομαι τυχερός γιατί είχα έναν σπουδαίο ρόλο στην συνεργασία μου με το Ιράν. Υποδύομαι έναν Βυζαντινό αξιωματικό και μιλάω ελληνικά γιατί θέλανε πιο αυθεντικές ερμηνείες.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράστασή «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» στο θέατρο «Μιχάλης Κακογιάννης».

Στη συνέχεια, μίλησε για την επιλογή του να μάθει να μιλά Φαρσί, δηλαδή Περσικά. «Ήθελα να μάθω τη γλώσσα Φαρσί από προσωπικό βίτσιο. Είναι μια γλώσσα ποιητική και υπάρχει πολύς ποιητικός και λογοτεχνικός πλούτος».

Αναφερόμενος στα «Μυστικά της Εδέμ» είπε πως σε μία σκηνή στα μπουζούκια όπου χόρεψε ζεϊμπέκικο, την γύρισαν live. «Τους είπα: Εγώ θα σηκωθώ να χορέψω ζεϊμπέκικο μπροστά σε όλο το μαγαζί; Αγχώθηκα όταν χόρεψα ζεϊμπέκικο σε μία σκηνή στα ‘’Μυστικά της Εδέμ’’. Η σκηνή με το ζεϊμπέκικο γνώρισε μεγάλη επιτυχία».

Σε σχέση με το εάν θέλει να κάνει οικογένεια, είπε πως πολλές φορές βλέπει άλλους ανθρώπους να κάνουν και θεωρεί πως είναι λίγο επιπόλαιοι. «Βλέπω ανθρώπους που έχουν κάνει πολλούς γάμους και έχουν αποκτήσει παιδιά από αυτούς αλλά εμένα με ξενίζει αυτό».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024