Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανήθικη επίθεση Πολάκη σε Σκουρλέτη: Άσχετος και ανεπάγγελτος

Ανήθικη επίθεση Πολάκη σε Σκουρλέτη: Άσχετος και ανεπάγγελτος

Δεν έχουν τέλος οι εσωκομματικές κόντρες στην Κουμουνδούρου.

Πεδίο μάχης θυμίζει το περιβάλλον στην αξιωματική αντιπολίτευση, με τις συγκρούσεις στελεχών να είναι συνεχείς και το ζήτημα της διάσπασης να μην απομακρύνεται.

Μετά τις αντιπαραθέσεις που προκάλεσε η διαμάχη Κασσελάκη – Τζουμάκα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να θέτει εκτός κόμματος και προ της… διαγραφής τον πρώην βουλευτή, ήρθαν οι δηλώσεις στήριξης –ή καλύτερα κριτικής για τη στάση του νέου προέδρου- από αρκετά στελέχη της Κουμουνδούρου, όπως ο Νίκος Φίλης και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Πλέον, οι συγκρούσεις μετατοπίστηκαν στα στελέχη του κόμματος, με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «περιβάλλον Κασσελάκη» να δέχονται βολές από εκείνους που βρίσκονται στην «εσωκομματική αντιπολίτευση».

Ειδικότερα, ο Πάνος Σκουρλέτης έβαλε κατά του Παύλου Πολάκη, υποστηρίζοντας ότι ο βουλευτής Χανίων προέβαλε «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας.

«Είπε κανείς γιατί έπρεπε να έχουμε δύο εκφωνήσεις στο θέμα της πανδημίας, που έβγαινε ο κ. Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναφορικά με τη στάση Κασσελάκη στο ζήτημα Τζουμάκα, ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι ο νέος πρόεδρος δεν επιδιώκει την ενότητα του κόμματος.

«Αντί να είναι ενωτικός αναρωτήθηκε αν δεν θέλουμε κάποιοι να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς που δεν ψηφίσατε το 2012 και το 2015 ΣΥΡΙΖΑ το λέτε σε εμάς που κάναμε κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ;» πρόσθεσε.

Οργισμένη απάντηση Πολάκη

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη δεν άργησε να έρθει, με τον βουλευτή Χανίων να χαρακτηρίζει «άσχετο» και «ανεπάγγελτο» τον Πάνο Σκουρλέτη, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμα του χειρουργού.

«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα! Εσυ τι ακριβώς κάνεις; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;» υποστηρίζει ο Παύλος Πολάκης.

«Το κάνω πρώτη φορά αυτό, αλλά δεν ανέχομαι άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικα» συμπληρώνει ο κ. Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024