Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο τρέιλερ του «Poor Things», της ταινίας του Λάνθιμου –Μας κάνει να ανυπομονούμε περισσότερο

Νέο τρέιλερ του «Poor Things», της ταινίας του Λάνθιμου –Μας κάνει να ανυπομονούμε περισσότερο

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας δεν μοιάζει με τίποτα από ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής από τον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη.

Η Searchlight Pictures δίνει μια εκτεταμένη ματιά στην επερχόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things», την ταινία με πρωταγωνιστές την Έμα Στόουν, τον Μαρκ Ράφαλο και τον Γουίλεμ Νταφόε, η οποία απέσπασε ένα 10λεπτο και πλέον «χειροκρότημα ορθίων» από το κοινό τον περασμένο μήνα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Αποκαλούμενη «ένδοξος ύμνος στην ελευθερία» από την κριτικό ταινιών του Deadline, Stephanie Bunbury, η ταινία Poor Things βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray από το 1992 και παρουσιάζει τη Στόουν ως Bella Baxter, δημιούργημα του λαμπρού και ανορθόδοξου επιστήμονα που υποδύεται ο Νταφόε σε μια αναδρομή στο κλασικό μυθιστόρημα τρόμου Frankenstein της Mary Shelley.

Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Bella γίνεται ακλόνητη στον σκοπό της να υπερασπιστεί την ισότητα και την απελευθέρωση

Photo: YouTube

Πεινασμένη για την κοσμικότητα που της λείπει, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Μαρκ Ράφαό), έναν κομψό και ακομμάτιστο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια σε όλες τις ηπείρους.

Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Bella γίνεται ακλόνητη στον σκοπό της να υπερασπιστεί την ισότητα και την απελευθέρωση. Οι Ramy Youssef, Jerrod Carmichael και Christopher Abbott πρωταγωνιστούν επίσης.

Το σενάριο έγραψε ο μόνιμος συνεργάτης του Λάνθιμου, Tony McNamara. Οι Ed Guiney και Andrew Lowe έκαναν την παραγωγή για την Element Pictures, μαζί με τους Στόουν και Λάνθιμο.

Η Searchlight κυκλοφορεί το Poor Things στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ 

*Με στοιχεία από deadline.com

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024