Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού
Στοχευμένες έρευνες σε έξι κελιά και 11 κρατούμενους
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-10-2023), ειδική επιχειρησιακή δράση στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ. και αστυνομικού σκύλου.
Στοχευμένες έρευνες
Συνελήφθη ένας αλλοδαπός, έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης, και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, απόρροια των στοχευμένων ερευνών που διενεργήθηκαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε 6 κελιά και των ελέγχων σε 11 έγκλειστους, κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών.
Ειδικότερα, 36χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να έχει πάνω του και στο κελί του 43 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), κινητό τηλέφωνο και φορτιστή.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Ζελένσκι: Έτοιμος να προκηρύξει δημοψήφισμα για το σχέδιο Τραμπ αν η Ρωσία συμφωνήσει σε εκεχειρία δύο μηνών
- Συρία: Σουνιτική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στο τζαμί με τους 8 νεκρούς
- Κ. Ανεστίδης: Δεν έκαναν κατάσχεση στον «Φραπέ» και έκαναν σε εμένα
- Μουσουλμανικό κράξιμο στον Σαλάχ λόγω… Χριστουγέννων! (pic)
- ΕΠΟ: Ο εσωτερικός πονοκέφαλος του Μάκη Γκαγκάτση
- Δε νοείται στιλάτος χωρίς χαρακτήρα – Πώς ο Helmut Lang άλλαξε για πάντα τη μόδα
