Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μαρτίκας: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Σπύρος Μαρτίκας: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στο Mega Καλημέρα για την οικογένειά του, τη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τη συμμετοχή του στο Survivor.

Τον Σπύρο Μαρτίκα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο πρώην παίκτης ριάλιτι μίλησε για την οικογένειά του, τη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Είμαι ευγνώμων για ένα πράγμα που με δίδαξαν. Δε μου χάρισαν τίποτα, τα πάντα έπρεπε να τα κερδίζω. Ο πατέρας μου είπε στην αδελφή μου κι εμένα ‘πάρτε τα όλα δικά σας, παίρνω τη μάνα σας να την προσέχω για το υπόλοιπο της ζωής μας’».

Η συμμετοχή στο Survivor και η Βρισηίδα Ανδριώτου

«Από την ημέρα που περπάτησα θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι σε ένα φαρμακείο. Στο Survivor μπήκα με άγνοια, το τόλμησα γιατί μου το επέτρεψε η αδερφή μου να το τολμήσω. Στο παιχνίδι έγινα καλύτερος άνθρωπος, μέχρι τότε δεν είχαμε πεινάσει ποτέ».

Για τη σύντροφό του, την οποία γνώρισε στο ριάλιτι, αναφέρει πως είναι ο έρωτας της ζωής του.

«Η Βρισηίδα είναι ο έρωτας της ζωής μου, ο ένας παρασύρει τον άλλον σε έναν… ωκεανό αγάπης. Παραδέχθηκα τη Βρισηίδα όταν αποχώρησε από το Survivor για να μην κλονιστεί η ψυχική της υγεία. Όταν μου είπε ότι θέλει να φύγει από το Survivor ένιωσα ένα «αδιέξοδο». Έχουμε διαψεύσει αρκετούς γιατί ζούσαμε μια πραγματικότητα στο Survivor. Το μέλλον… είναι δικό μας θέμα».

«Με μια γυναίκα σαν τη Βρισηίδα θέλεις να κάνεις οικογένεια και να την έχεις δίπλα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου. Δε θα ήταν κακή ιδέα να κάνουμε εκπομπή μαζί. Αν προκύψει να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά «έξυπνο», δε θα έλεγα «όχι». Στο πρώτο μας ραντεβού πήγα Θεσσαλονίκη να «εξηγηθώ» στους γονείς της».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024