
Απών από την εργασία του υπάλληλος δημοτικής αστυνομίας στο Δήμο Τρικκαίων – Τι είπε στο in ο Δήμαρχος
Έλλειψε πολλές μέρες από την υπηρεσία του και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.
Σχεδόν 30 μέρες απείχε από τα καθήκοντα του υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Τρικκαίων, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει στο in, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς.
«Το θέμα το έχει αναλάβει η αρμόδια υπηρεσία Τρικκαίων και θα επιληφθεί της κατάστασης. Αναμένω περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα» είπε στο in ο Δήμαρχος που ωστόσο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως δημοτικός υπάλληλος απείχε πολλές μέρες από την υπηρεσία του.
Έλειπε σχεδόν 30 ημέρες
Ο κ. Σακκάς σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του και αφού επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα, καθότι το ζήτημα αυτό το έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Τρικκαίων, μας είπε πως από όσα γνωρίζει, ο συγκεκριμένος δημοτικός υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας, έλειπε σχεδόν 30 μέρες από την υπηρεσία του χωρίς να προσκομίσει τα αναγκαία ιατρικά χαρτιά που να δικαιολογούν την παρατεταμένη αυτή απουσία του υπαλλήλου από τα καθήκοντα του στον Δήμο.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς να υπενθυμίσουμε ότι διαδέχθηκε τον Δημήτρη Παπαστεργίου που ανέλαβε καθήκοντα Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσα από ενδοπαραταξιακές διαδικασίες που έλαβαν χώρα μετά τις εθνικές εκλογές.
Ο κ. Σακκάς στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές που διεξήχθησαν, εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή ως ο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων για την αυτοδιοικητική περίοδο 2024-2028. Ο Νίκος Σακκάς είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 11 – 15 Μαΐου
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρινέλλα: Σήμερα το μνημόσυνο της τραγουδίστριας στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς
- Αντιμέτωπη με τις επιλογές της η κυβέρνηση – «Κόκκινη κάρτα» και από ψηφοφόρους της ΝΔ
- Ήταν στόχος του μυστήριου θαλάσσιου drone στην Λευκάδα κάποιο σημείο της Μεσογείου; – Τι ερευνούν οι ελληνικές αρχές
- Αγωνία για 26χρονη Αμερικανίδα – Ολονύχτια επιχείρηση στα Σφακιά

