Μενίδι: 35χρονος εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα στα πόδια
Νεκρός με τραύματα στα πόδια από αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε 35χρονος τη νύχτα στο Μενίδι.
Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας εξετάζει η αστυνομία για τον θάνατο 35χρονου, το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε τη νύχτα στο Μενίδι (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Σύμφωνα με πληροφορίες του in, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε λίγο πριν τις 02:00 σήμερα Τετάρτη πίσω από τον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρος.
Πιθανολογείται ότι ήταν χρήσης ναρκωτικών
Πρόκειται για ημεδαπό, ο οποίος πιθανολογείται ότι ήταν χρήσης ναρκωτικών, και έφερα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και στα δύο πόδια.
Εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του, από την αστυνομία ωστόσο διερευνάται το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ



