Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στη Φάρμα: «Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα, θέλω να φύγω»

Χαμός στη Φάρμα: «Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα, θέλω να φύγω»

Ένταση ανάμεσα στους παίκτες μετά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας στο ριάλιτι Φάρμα.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας διαγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στη Φάρμα. Γαλάζια και πράσινη ομάδα κλήθηκαν να κόψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους ξύλινους κορμούς που είχαν στηθεί στο πεδίο του αγωνίσματος.

Οι άνδρες και οι γυναίκες του ριάλιτι έβαλαν τα δυνατά τους, προκειμένου να επιτύχουν τον κοινό τους στόχο, που δεν ήταν άλλος από την ολοκλήρωση της δοκιμασίας.

Το συγκεκριμένο αγώνισμα στη Φάρμα απαιτούσε ταχύτητα, δύναμη αλλά και τεράστια προσοχή με τα πριόνια, ούτως ώστε να αποφευχθούν ανεπιθύμητοι τραυματισμοί.

Παρά την ένταση και τη σκληρότητα της δοκιμασίας, οι παίκτες έδειξαν να συνεργάζονται καλά, όμως η υπεροχή της πράσινης ομάδας στον χειρισμό των πριονιών και των τσεκουριών ήταν εμφανής και της χάρισε τελικά τη νίκη.

Εγώ με τον Γιαννούλα δεν μπορώ να συνεννοηθώ πλέον. Δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος

Στο συμβούλιο που ακολούθησε στη Φάρμα οι τόνοι ανέβηκαν απότομα και οι εκατέρωθεν σπόντες έδιναν και έπαιρναν. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στην εβδομάδα και αφορούσε στο μάζεμα και το μοίρασμα των αβγών στο σπίτι.

«Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα»

«Θέλω να φύγω εγώ. Θέλω να φύγω. Δεν θα αντέξω. Θα τον αρχίσω στα μπουκέτα. Δεν μπορώ να κρατηθώ πια», ακούγεται να λέει ο Χρήστος για τον Γιώργο Γιαννούλα στον Σπύρο, ο οποίος προσπαθεί να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του «όχι, όχι, ούτε να το σκέφτεσαι».

«Εγώ με τον Γιαννούλα δεν μπορώ να συνεννοηθώ πλέον. Δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μέξης.

«Ο Χρήστος είναι πραγματικά ένας τίμιος άνθρωπος που κάνει κάτι πολύ σωστά που δεν κάνω εγώ. Παίρνει θέση, είναι έτοιμος να μπει μπροστά. Να επιτεθεί για το άδικο που βλέπει», σημείωσε ο Σπύρος από την πλευρά του. Επισήμανε μάλιστα πως είναι ένα παιδί που έχει να δώσει πάρα πολλά στο παιχνίδι και μπορεί να είναι και στην τελική πεντάδα.

«Έξω από τον χορό χορεύουν όλοι. Μέσα όταν μπαίνεις, τι γίνεται; Ό,τι λέει δεν έχει καμία βάση, τίποτα. Του δόθηκε σήμερα η ευκαιρία για την παραμονή του, να μην πάει ατομικά να μονομαχήσει και νομίζω ότι δεν το κατάλαβε», δήλωσε στο προσωπικό του cue ο Γιώργος Γιαννούλας για τον συμπαίκτη του στη Φάρμα.

Sports in

Περιστέρι: Στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League ο Ράγκλαντ (pic)

Ο Τζο Ράγκλαντ ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024