Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς: Καρέ-καρέ η σύγκρουση του ΙΧ με τη μηχανή του 38χρονου Χαρίδημου που σκοτώθηκε

Πειραιάς: Καρέ-καρέ η σύγκρουση του ΙΧ με τη μηχανή του 38χρονου Χαρίδημου που σκοτώθηκε

Ακαριαίος ο θάνατος του άτυχου ναυτικού - Σε κατάσταση σοκ ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 38χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10) στον Πειραιά, όταν η μηχανή του θύματος συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος. Από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων επήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου 38χρονου.

Η σοκαριστική στιγμή που πέφτει νεκρός στην άσφαλτο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στην περιοχή, ενώ πλάνα έχει εξασφαλίσει το Mega. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η μηχανή έβγαινε από ένα στενό, όταν στον κύριο οδικό άξονα πλησίαζε ένα αυτοκίνητο, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα. Ο 38χρονος δεν πρόλαβε ούτε να δει το διερχόμενο Ι.Χ., αλλά ούτε και να αντιδράσει. Τότε ήταν που ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε και εκσφενδόνισε τον άτυχο 38χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ποιος ήταν ο αδικοχαμένος οδηγός της μηχανής

Βαρύ είναι το πένθος στην Κρήτη για τον θάνατο του 38χρονου Χαρίδημου Π. που είχε καταγωγή από το Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο.

Ο 38χρονος ήταν ναυτικός στο επάγγελμα και είχε καταγωγή από την Κρήτη. Λίγο πριν από τις 05.00 τα ξημερώματα -όταν έγινε το δυστύχημα- πήρε τη μηχανή για να πάει στη δουλειά του στο λιμάνι του Πειραιά. Αυτός διέσχιζε την οδό Αγχιάλου, ενώ στη διασταύρωση με την οδό Αγίου Δημητρίου περνούσε ένα ασημί όχημα. Εκεί σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Σε κατάσταση σοκ ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου και ο φίλος του

Σε κατάσταση σοκ βγήκαν μέσα από το αυτοκίνητο ο 23χρονος οδηγός μαζί με τον φίλο του που είχαν τραυματιστεί ελαφρά και πλησίασαν προς τον οδηγό της μηχανής, αλλά ήταν εντελώς αναίσθητος.

Άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού που οδηγούσε το αυτοκίνητο ισχυρίζονται πως ο 38χρονος με τη μηχανή παραβίασε κόκκινο φανάρι. «Κατεβαίναν τον δρόμο με το αυτοκίνητο και πετάχτηκε ένας με μία μηχανή, ενώ είχε κόκκινο. Έπεσε πάνω τους, γύρισε το αυτοκίνητο και έπεσε σε κάτι κολονάκια σε ένα μαγαζί. Τα παιδιά με το αυτοκίνητο δεν έτρεχαν, ήταν μέσα σε στενό. Δεν είχαν πιει» αναφέρουν.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε δυστυχώς νεκρό τον 38χρονο. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, δεν είναι το πρώτο τροχαίο σε αυτή τη διασταύρωση καρμανιόλα. «Το σημείο αυτό είναι ό,τι χειρότερο. Κάθε μέρα γίνονται ατυχήματα» λένε κάτοικοι της περιοχής. Τα αίτια της θανατηφόρου τροχαίου εξετάζει η Τροχαία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024