Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κάλπη του β΄γύρου δικαίωσε το in και το City Hub

Η κάλπη του β΄γύρου δικαίωσε το in και το City Hub

Μέσα από ειδικές στήλες, παρασκήνια και ρεπορτάζ το in είχε μεταδώσει το κλίμα που επικρατούσε στο β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα.

Οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις που δημοσίευε το in καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας του β΄ γύρου ανέφεραν ότι ο περίπατος που ανέμενε η κυβέρνηση στις 6 περιφέρειες και του Δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν θα επιβεβαιωθεί στην κάλπη.

Μέσα από την στήλη της «Τζέλλας Δελαφράγκα», το City Hub, και σε παρασκήνια το in είχε καταγράψει τις δυναμικές που αναπτύχθηκαν σε περιφέρειες και Δήμους μετά την αίσθηση «παντοκρατορίας» που υπήρξε από το κυβερνητικό στρατόπεδο λόγω του αποτελέσματος του α΄ γύρου.

Τα μηνύματα σε κρίσιμες περιφέρειες και στους δύο μεγάλους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αλλά και της Πάτρας και του Χαλανδρίου που κατέγραφαν τα επιτελεία των υποψηφίων και συνδυαστικά ανέλυε το in έδειχναν ότι δύσκολα η ΝΔ θα κέρδιζε τις 6 περιφέρειες που είχε ως στόχο και τους δύο μεγάλους Δήμους.

Η δημιουργία μετώπου από την αντιπολίτευση στις 5 περιφέρειες και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη καταγράφηκε και παρουσιάστηκε από το in καθώς η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να σαρώσει.

Οι αξιόπιστες εκτιμήσεις που μετέδωσε το in για το εκλογικό αποτέλεσμα του β΄ γύρου επιβεβαιώθηκαν από τα αποτελέσματα της κάλπης.

Το in ως αδέσμευτη πηγή πληροφόρησης μετέδωσε και παρουσίασε για μία ακόμη φορά την πολιτική πραγματικότητα και αισθάνεται ότι για μία ακόμη φορά έκανε το χρέος του απέναντι στην ενημέρωση και το κοινό του.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024