
Τροχαίο στην Μεσογείων: Κατέληξε η 70χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ
Η 70χρονη υπέκυψε στα τραύματά της
Τραγική εξέλιξη είχε το σοβαρό τροχαίο, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (13/10) στην Λεωφόρο Μεσογείων με θύμα μια 70χρονη γυναίκα η οποία τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.
Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα της λεωφόρου, προς Αγία Παρασκευή, λίγο πιο πέρα από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όταν ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και παρέσυρε την ηλικιωμένη, τραυματίζοντας τη πολύ σοβαρά.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν στο ρεύμα προς Σταυρό, έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του πέφτοντας πάνω σε κάδους απορριμμάτων (εικόνα πάνω από ΕΡΤ), όπου σε μικρή απόσταση δίπλα βρισκόταν η άτυχη 70χρονη.
Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε.
- Εσείς… γνωρίζατε ότι μέχρι πριν 6 χρόνια ο Μέσι ήταν «διεθνώς αποτυχημένος»; (vids, pics)
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Υπερασπίζεται τα αντιλαϊκά έργα του και ζητάει από την ΕΕ να αξιοποιήσει τα λόμπι της διαφθοράς
- Delivery: Στάση εργασίας για Wolt και efood την Κυριακή, με αφορμή τον θάνατο 20χρονου διανομέα
- ΑΙ: Βλέπουμε για πρώτη φορά το μυθικό «χαμένο» γκολ του Πελέ – Μια αναπαράσταση που όμοια της δεν έχει υπάρξει
- «Είμαι πολυέξοδη» – Αποθέωση της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ταορμίνα για τους Dolce & Gabbana και η επόμενη Μπελούτσι
- Κυψέλη: Αναφορές ότι βρέθηκε βαλίτσα με διαμελισμένο πτώμα επί της Ευελπίδων
