Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Τόρι Σπέλινγκ δεν έχει ξεχάσει τον Λουκ Πέρι - Η τρυφερή ανάρτηση για τον «καρδιοκατακτητή Ντίλαν»

Η Τόρι Σπέλινγκ δεν έχει ξεχάσει τον Λουκ Πέρι – Η τρυφερή ανάρτηση για τον «καρδιοκατακτητή Ντίλαν»

Η Τόρι Σπέλινγκ δεν έχει ξεχάσει τον καλό της φίλο, τον προστατευτικό Λουκ Πέρι. Η τρυφερή ανάρτηση την ημέρα των γενεθλίων του αείμνηστου ηθοποιού.

Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια, και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2019, που ο Λουκ Πέρι έφυγε από τη ζωή στα 52 του χρόνια. Ο θρυλικός Ντίλαν του Μπέβερλι Χιλς πέθανε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, με την Τόρι Σπέλινγκ να θυμάται τον συμπρωταγωνιστή της τη μέρα που θα συμπλήρωνε τα 57 του χρόνια.

Η Τόρι Σπέλινγκ μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία με τον Λουκ Πέρι να χορεύουν και να γράφει για τον άνθρωπο που σε έκανε να νιώθεις τόσο ξεχωριστός σε ένα γεμάτο δωμάτιο.

Θα μπορούσαν να είναι ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε ένα δωμάτιο αλλά ήξερε να σε κάνει να αισθάνεσαι πως είσαι ο μοναδικός

«Θα μπορούσαν να είναι ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε ένα δωμάτιο αλλά ήξερε να σε κάνει να αισθάνεσαι πως είσαι ο μοναδικός. Οι καλοί και ευγενικοί άνθρωποι είναι μια σπάνια φυλή. Δυστυχώς δεν ξέρω τόσους πολλούς. Ήταν ένας από αυτούς. Χρόνια πολλά. Μου λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά η Τόρι Σπέλινγκ.

Ήταν στις 4 Μαρτίου 2019 που ο Λουκ Πέρι έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ήταν συμπρωταγωνιστής με την Τόρι Σπέλινγκ στη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς που άφησε εποχή μεταξύ 1990 και 2000.

«Ήταν τόσο γνήσιος άνθρωπος»

Η Τόρι Σπέλινγκ έχει μιλήσει για τη στενή τους φιλία, χαρακτηρίζοντας τον Λουκ Πέρι ως ένα από τα πιο ευγενικά και ταπεινά όντα που είχε ποτέ γνωρίσει.

«Είμαι ευγνώμων για τα χρόνια φιλίας που είχαμε. Ήταν πραγματικά οικογένεια για μένα, προστάτης και αδελφός. Λυπάμαι πολύ για την απώλεια που όλοι βιώνουν» σημείωνε σε συνέντευξή της στο People.

Ο Λουκ Πέρι έπαιζε τον καρδιοκατακτητή Ντίλαν ΜακΚέι στη θρυλική σειρά, με την Τόρι Σπέλινγκ να εξηγεί στο περιοδικό πως ο ρόλος αυτός του ταίριαζε απόλυτα.

«Ο Λουκ Πέρι ήταν τόσο γοητευτικός και σαν τον Ντίλαν με όλα τα κορίτσια. Σε έκανε να νιώθεις τόσο ξεχωριστός και ήταν αληθινό. Ήταν τόσο γνήσιος άνθρωπος», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Η Τόρι Σπέλινγκ είχε μιλήσει για την προστατευτική φύση του Λουκ Πέρι, κάνοντας γνωστό ένα περιστατικό τσακωμού με ένα αγόρι της που την κακοποιούσε λεκτικά.

«Ήμουν σε μια τέτοια σχέση όταν ήμουν 19 ετών. Ο Λουκ Πέρι τον μισούσε πολύ και ήταν πολύ προστατευτικός. Στο χριστουγεννιάτικο πάρτι ήταν εκεί και είδε τον πρώην φίλο μου και άρχισαν να τσακώνονται.

Ο Λουκ Πέρι προσπάθησε να τον γρονθοκοπήσει τον πρώην της και χρειάστηκε να παρέμβει ο Jason Priestley και να τον απομακρύνει», είχε περιγράψει η Τόρι Σπέλινγκ.

Ενώ το περιστατικό την έκανε να μη μιλάνε για λίγο καιρό, η Τόρι Σπέλινγκ συνειδητοποίησε πως ήταν ένας υπέροχος φίλος. «Ήμουν 19 ετών οπότε ήμουν θυμωμένη μαζί του αντί να συνειδητοποιήσω πως αυτός ο άνθρωπος με αγαπούσε και έλεγε θα τσακωθώ για εκείνη».

Sports in

Αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό με αφορμή το Final Four του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024