
Ηράκλειο: Στη φυλακή 55χρονος ασέλγησε σε δύο 13χρονα αγόρια
Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αλλά δεν έπεισε - Κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, που συχνά αποτελούν τα εύκολα θύματα για εκείνους που θέλουν να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα ένστικτά τους. Σε αυτό το πλαίσιο ένας 55χρονος άνδρας κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο 13χρονων παιδιών στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που προσέγγισε τα παιδιά
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 55χρονος -φέροντας κακουργηματικές διώξεις για ασέλγεια σε ανήλικους- οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη (10/10) ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Κατά την απολογία του, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι ήταν εκείνος που προσέγγισε τα παιδιά.
Οι ισχυρισμοί του δράστη δεν έπεισαν και, με κοινή γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 55χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.
Συγγενής του δράστη ο ένας ανήλικος
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η καταγγελία έγινε από τους γονείς ενός εκ των δύο 13χρονων, οι οποίοι μάλιστα ανήκουν στο συγγενικό περιβάλλον του δράστη. Πιο συγκεκριμένα, το ένα παιδί φέρεται να περιέγραψε στην μητέρα του ότι είδε τον 55χρονο, μέσα στην επιχείρηση του, μαζί με το άλλο 13χρονο παιδί να προβαίνει σε «μη φυσιολογικές» πράξεις. Έπειτα, ωστόσο, η μητέρα διαπίστωσε ότι αντίστοιχες συμπεριφορές είχε υσποστεί και το δικό της παιδί.
Σημειώνεται ότι και τα δύο ανηλικα θύματα του 55χρονου ήταν αγόρια.
- Θλίψη στην ενόργανη γυμναστική: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 41 του ο Γκαέλ Ντα Σίλβα
- Στην Ελλάδα ο Γιώργος Μυλωνάκης μετά τη θεραπεία στη Γερμανία – Αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του
- Ανδρουλάκης: Διμέτωπη επίθεση κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα – Στόχος μας η πρώτη θέση στις εκλογές
- ΑΑΔΕ: Άνοιξαν οι τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών του 2024 – Έως 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
- Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου της Φλόριντα στη Σαντορίνη για τη βιωσιμότητα
- Αρμενία: Ο Τραμπ ανακοινώνει πως υποστηρίζει τον πρωθυπουργό Πασινιάν στις εκλογές της 7ης Ιουνίου





